SharePoint 2013 Office 365

Omnia giver værdi

De rigtige digitale værktøjer skaber engagement og gode forudsætninger for forbedret samarbejde og vidensdeling i organisationen. Precio Fishbone præsenterer Omnia. En produkt suite med alle de funktioner, værktøjer og egenskaber som vi ved giver værdig på den digitale arbejdsplads.

Oplev Omnia

Vi har skabt Omnia ud fra vores mangeårige erfaring og vores kunders feedback. Resultatet er en moderne digital arbejdsplads, som sætter brugeroplevelsen i centrum, med mange personaliserede og intelligente funktioner.
Lad os vise dig en digital helhedsoplevelse med Omnia, hvor Precio Fishbone giver dig både kvalitet og tryghed.

Omnia

Omnia er et veldesignet produkt, som giver en unik brugeroplevelse med færdige skabeloner, intelligente funktioner og let tilgængelige værktøjer. Alt sammen for at forenkle hverdagen for brugeren, redaktøren og administratoren.
Tag en kort Omnia tour. Se vores film og få en fornemmelse for hvordan Omnia kan forenkle og effektivisere din digitale hverdag.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Er du IT ansvarlig, kommunikationsansvarlig eller kvalitetsansvarlig og vil hjælpe din organisation med de rigtige værktøjer for øget effektivitet og brugervenlighed? Så kan vi hjælpe dig.

Kommunikatør

Som informations- og kommunikationsansvarlig arbejder du hele tiden på at støtte din organisation i at kunne finde og formidle relevant information og viden, som letter og forbedrer virksomhedens daglige arbejde. Vi hjælper dig med, hvordan du får et vellykket intranet og digital arbejdsplads, som tilgodeser moderne kommunikationskrav.

IT-ansvarlig

En IT-afdeling tager sig af mange løsninger i organisationen. IT-platformen for intern kommunikation og samarbejde bliver et stadig vigtigere strategisk element. Det er vigtigt, at afdelingerne for IT og information/kommunikation har forståelse for hinanden, og at man i fællesskab kan tage sig af virksomhedens behov vedrørende intranettet og den digitale arbejdsplads. Vi hjælper dig med, hvordan du kan planlægge og implementere en løsning for at skabe forudsætningerne for et vellykket resultat i din organisation.

Kvalitetsansvarlig

Som kvalitetsansvarlig er du involveret i mange af virksomhedens forskellige processer, for at sikre en høj kvalitet og opfyldelse af både interne og eksterne krav.
Vi kan hjælpe dig og inspirere dig til at arbejde med kvalitetsledelse på en struktureret og ensartet måde i hele din organisation og samtidig gøre det nemt at nå ud til alle medarbejdere og hjælpe dem i deres daglige arbejde.

Omnia Intranet - högst rankat av alla intranätprodukter

Omnia Intranet - verdens bedste intranet

Precio Fishbones produkt Omnia Intranet kom på første pladsen i markedets mest omfattende uvildige evaluering af intranet baseret på SharePoint og Office 365. Herudover for Omnia Intranet udmærkelsen Intranet Choice Europe 2018.

Omnia Intranet - bygget på erfaring

Det rette intranet skaber engagement og giver samtidigt forudsætninger for forbedret samarbejde og vidensdeling blandt de personer, som bruger det. Precio Fishbone præsenterer Omnia Intranet. Et produkt, der samler vores erfaringer fra over 1000 intranetprojekter, og som tilbyder alle de funktioner, værktøjer og egenskaber, som et populært og succesfuldt intranet skal indeholde.

Omnia DM - smart och effektiv dokumenthantering

Omnia DM - smart og effektiv dokumenthåndtering

Leder du efter en bedre måde at håndtere de vigtigste dokumenter i din organisation?
Så bør du se nærmere på Omnia Document Management. Et produkt som giver mulighed for effektiv styring af centrale dokumenter i organisationen.
Du få understøttelse for en sporbar livscyklus på dine dokumenter, så du sikrer de er retvisende og altid i den korrekte version. Omnia Document Management bruger de bedste funktioner fra SharePoint og Office 365, for en komplet brugervenlig løsning, som er nem at tage i brug.

Omnia QMS -ledningssystemet med kvalitet i fokus

Omnia QMS - fokus på kvalitetsledelse

Omnia QMS giver dig det bedst mulige fundament for at oprette og vedligeholde processer og samtidig koble dem sammen med de rigtige personer, dokumenter og systemer i din organisationen.
Omnia QMS understøtter også håndtering af afvigelser, forbedringsforslag og risici.
Der findes samtidig mulighed for at få en kvittering fra brugerne når de har læst og forstået instruktioner og arbejde med review af indhold på en struktureret måde.
Kort sagt Omnia QMS giver dig det rigtige fundament for at etablere et rigtigt godt kvalitetsledelsessystem.

Tre enkle licensformer

Til Omnia kan vi tilbyde tre forskellige licensformer. Det giver jer mulighed for at vælge licensmodel ud fra de behov og forudsætninger, som passer til jer - og er bedst for jeres organisation.

Abonnement

Månedligt abonnement

En basisløsning, som er klar til brug, og hvor kunden ikke har brug for videreudvikling eller tilpasning.

I abonnementet indgår løbende opdateringer af produktet, hvad angår forbedringer, ny funktionalitet osv.

Nem implementering, som giver en løsning efter bedste best-practice med vores Omnia Start pakke.

Enterprise Online

En produktlicens med en årlig opdateringsaftale

Kundens behov stemmer overens med mulighederne i Omnia og Office 365, men kunden har behov for kundedefinerede tilpasninger, nu eller i fremtiden. Implementering sker i projektform.

I opdateringsaftalen indgår løbende opdateringer af produktet, installation af opdateringer, en Azure nstans samt direkte adgang til produktteamet i tilfælde af fejlmelding.

Enterprise On-prem/enterprise online dedicated

En produktlicens med en årlig opdateringsaftale

Kundens behov stemmer vel overens med mulighederne i Omnia Intranet og Office 365, men kunden har behov for kundedefinerede tilpasninger, nu eller i fremtiden. Indføringen sker i projektform.

I opdateringsaftalen indgår løbende opdateringer af produktet, installation af opdateringer, en Azure-instans samt direkte adgang til produktteamet i tilfælde af fejlmelding.

Kontakt os

Vi hører gerne fra dig! Oplev hvordan Omnia og Office 365 kan kombineres for at skabe en effektiv digital arbejdsplads, med brugeren i centrum.

Vi är Precio Fishbone

Vi er [Præsjo Fisjbåuwn]

Precio Fishbone er en af nordens førende specialister i løsninger baseret på SharePoint og Office 365. Vi har nogle af markedets bedste produkter til Intranet, kvalitetsledelsessystemer og dokumenthåndtering. Vores produkter giver kunderne en velafprøvet, moderne og effektiv løsning og en tryg rejse fra det indledende projekt over kontinuerlig administration og til udvidede behov. Vi har i dag ca. 220 ansatte og har selv kontorer i Danmark, Sverige samt i England, Canada og Vietnam. Vi er Microsoft guld partner, og fokusere på at skabe den bedst mulige digitale arbejdsplads for vores kunder.

Velkommen til Precio Fishbone.