Sådan får du ansat din første digitale medarbejder

Alle virksomheder har opgaver der er monotone, repetitive og tidskrævende. De løses som regel af medarbejdere, der i stedet burde bruge deres tid på mere værdiskabende arbejde.

I dette webinar gennemgår vi, hvordan man vha. Robotics Process Automation kan løse op til 60 procent af repetitions- og regelbaserede arbejdsgaver. Vi afmystificerer hvad en software robot er, og fokuserer i stedet på, hvordan den kan være din virksomheds nye digitale medarbejder,  som kan arbejde 24/7, overholde alle kvalitets- og compliancekrav og kan frigive medarbejderne til andre opgaver.

Agenda

  • Introduktion til Robotics Process Automation
  • Strategi for digitale medarbejdere
  • Demonstration af løsningseksempler
  • Hvordan kommer vi i gang? Hvad koster det?
     

Efter denne time, vil du have en god forståelse af karakteristika for opgaver der kan løses af digitale medarbejdere/robotter. Du ved hvordan du kan hjælpe din virksomhed i gang, og hvordan Precio Fishbone kan hjælpe din virksomhed på rejsen.

Målgruppe

Til dig som er interesseret i automatisering af opgaver og processer i din virksomhed, og som måske har hørt om software robotter, men ikke helt kan slippe tanken om en Terminator lignende robot som bliver sluppet løs på kontorgangen.