Webcast: Streamline og automatiser din virksomhed med RPA

Velkommen til en webcast, hvor vi viser dig, hvordan Robotic Process Automation, RPA, kan hjælpe din organisation med at administrere manuelle og tidskrævende processer effektivt, automatisk og med højere kvalitet. Lær hvordan din organisation i stedet kan fokusere på udvikling og vækst.

Velkommen til en webcast, hvor vi viser dig, hvordan Robotic Process Automation, RPA, kan hjælpe din organisation med at administrere manuelle og tidskrævende processer effektivt, automatisk og med højere kvalitet. Lær hvordan din organisation kan frigøre ressourcer til at fokusere på udvikling og vækst.

Så meget som halvdelen af ​​alle erhverv på globalt plan kan blive automatiseret inden for få årtier, ifølge undersøgelser af markedet.  Dette sammen med den kommende ældrebyrde betyder, at det danske arbejdsmarked står over for en enorm udfordring. I nogle brancher er der allerede en stor efterspørgsel på færdigheder og mangel på arbejdskraft.

Med RPA, Robotic Process Automation, får du betydelige muligheder for at frigøre interne ressourcer og styre manuelle og tidskrævende processer effektivt, automatisk og med højere kvalitet. Det giver din organisation mulighed for at fokusere på det, der er vigtigt - udvikling og vækst. I Trelleborg Kommune håndterer RPA-teknologien i øjeblikket tre fjerdedele af alle applikationer til økonomisk støtte.

Agenda

Velkommen til et webinar, hvor vi præsenterer, hvordan du kan udvikle din organisation med digitale medarbejdere:

  • Mulighederne med RPA

  • Hvordan identificeres passende processer og opgaver?

  • Hvilke faldgruber kan undgås, og hvordan lykkes du?

  • Hvad er der behov for, for at skabe en digital medarbejder?

Målgruppe

Dette webcast henvender sig til dig, som for eksempel er HR-manager, CFO, IT-manager eller som er ansvarlig eller leder af anden virksomhed med klare processer og ofte gentagne opgaver. Webcasten er på engelsk.