On-demand webinar: Sådan får du ansat din første digitale medarbejder

Alle virksomheder har opgaver der er monotone, repetitive og tidskrævende. De løses som regel af medarbejdere, der i stedet burde bruge deres tid på mere værdiskabende arbejde.

I denne webcast gennemgår vi, hvordan man vha. Robotics Process Automation kan løse op til 60 procent af repetitions- og regelbaserede arbejdsgaver. Vi afmystificerer hvad en software robot er, og fokuserer i stedet på, hvordan den kan være din virksomheds nye digitale medarbejder,  som kan arbejde 24/7, overholde alle kvalitets- og compliancekrav og kan frigive medarbejderne til andre opgaver.

Agenda

  • Introduktion til Robotics Process Automation
  • Strategi for digitale medarbejdere
  • Demonstration af løsningseksempler
  • Hvordan kommer vi i gang? Hvad koster det?
     

Efter denne time, vil du have en god forståelse af karakteristika for opgaver der kan løses af digitale medarbejdere/robotter. Du ved hvordan du kan hjælpe din virksomhed i gang, og hvordan Precio Fishbone kan hjælpe din virksomhed på rejsen.

Målgruppe

Til dig som er interesseret i automatisering af opgaver og processer i din virksomhed, og som måske har hørt om software robotter, men ikke helt kan slippe tanken om en Terminator lignende robot som bliver sluppet løs på kontorgangen.

Generel information

Webcasten er gratis og afholdes på dansk. Vi kan desværre ikke modtage registreringer fra private e-mail-adresser (gmail, outlook, yahoo osv.).