On-demand webinar: Power to the People

Ønsker du at arbejde smartere med Microsoft Power Apps och Power Automate? Automatisere opgaver og bruge tilpassede apps til indsamling af information?

I dette webinar gennemgår vi, hvordan man ved brug af Microsoft Power Platform, som er en integreret del af Microsoft 365, kan løse en lang række opgaver automatisk. Vi gennemgår hvordan man oprette Microsoft Flows, som baseret på eksempelvis ændring af et item i en SharePoint Liste, kan udføre en række tilknyttede processer. Desuden viser vi, hvordan man let og enkelt kan oprette en Microsoft Power App, som kan bruges til indsamling af strukturerede data i virksomheden og hvordan den kan bruges af den enkelte medarbejde på sin pc eller mobil.

Bemærk at vi ikke kommer ind på Microsoft Power BI i denne webcast.

Agenda:

  • Introduktion til Microsoft Power Platform

  • Sæt strøm til opgaveløsning med Microsoft Flow

  • Simplificer data indsamling og udfyldning med Microsoft Power App

  • Hvordan kommer vi i gang? Hvad skal være opmærksom på?

 

Efter denne time, vil du have en god forståelse af karakteristika for opgaver der kan løses af Microsoft Power Platform. Du ved hvordan du kan hjælpe din virksomhed i gang, og hvordan Precio Fishbone kan hjælpe din virksomhed på rejsen.

 

Målgruppe

Til dig som er interesseret i automatisering af opgaver og processer i din virksomhed, og som har en drøm om virksomheds tilpassede apps til medarbejdernes mobil.

Generel information

Webinaret er gratis og afholdes på dansk. Vi kan desværre ikke modtage registreringer fra private e-mail-adresser (gmail, outlook, yahoo osv.).