Forbered din organisation på Microsoft 365 Copilot: Gør dig klar til AI

Kunstig intelligens (AI) har vist sig at være en af de mest disruptive teknologier med potentiale til at forandre alt fra forretningsprocesser til kundeinteraktioner. AI's evne til hurtigt at analysere, fortolke og handle på store mængder data har allerede vist sig at være uvurderlig i mange industrier. Med Microsoft 365 Copilot kommer AI til Microsoft 365 i stor stil. Ved at kombinere kraften i AI med din organisations data skabes en kraftfuld produktivitetsløsning, der er skræddersyet til dine specifikke behov.

Ved at integrere AI med organisationens egne data kan virksomheder hurtigt skabe værktøjer og få nye indsigter, der er direkte relevante og skræddersyede til deres unikke behov. Det betyder ikke kun forbedret effektivitet og produktivitet, men også evnen til at opdage skjulte muligheder, forudse fremtidige tendenser og løbende forbedre driften baseret på information i realtid.

Microsoft 365 Copilot repræsenterer det næste skridt inden for produktivitetsværktøjer. Det kombinerer avancerede sprogmodeller med din organisations data og skaber en kraftfuld produktivitetsløsning.

M365Copilot_HeroBanner_Apps_BLOG-FEATURE-1024x626.jpg

I betragtning af AI's enorme potentiale er det vigtigt for organisationer at være godt forberedt for kunne udnytte disse værktøjer fuldt ud. Forberedelse handler ikke kun om teknologi, men også om at forstå, hvordan man bedst integrerer disse løsninger i den daglige drift, sikrer databeskyttelse og optimerer brugeroplevelsen. Lad os dykke ned i nogle konkrete trin og råd til at sikre en vellykket implementering af Microsoft 365 Copilot i din organisation.

Tekniske forudsætninger

For at få licens til Microsoft 365 Copilot skal brugerne have en konto i Entra ID (tidligere kaldet Azure Active Directory). Brugerne skal også have en Microsoft 365 E3/E5 eller Microsoft Business Standard/Premium-licens. Det er ikke nok at have en Office 365 E1/E3-licens. Den ekstra licens til Copilot koster $30/måned pr. bruger.

Brugerne bør også være på den seneste opdateringskanal for Microsoft 365-apps. Opdateringskanalen styrer, hvor ofte og hvornår brugerne modtager nye funktioner og sikkerhedsopdateringer til deres Office-apps. At være på den nyeste kanal sikrer, at brugerne altid har adgang til de nyeste funktioner, forbedringer og sikkerhedsforanstaltninger, som Microsoft tilbyder. Det sikrer, at de har modtaget de nyeste versioner af Office-apps, som er fuldt integreret med Microsoft 365 Copilot.

Det er også vigtigt, at din organisation opfylder de anbefalede principper for netværksforbindelse for Microsoft 365. Det sikrer, at brugerne får den bedst mulige oplevelse med Microsoft 365 Copilot. Da Copilot bruger WebSockets til kommunikation, er det vigtigt, at denne type forbindelse er tilladt fra brugernes enheder.

Databeskyttelse

Når det kommer til håndtering af tilladelser og indhold, følger Copilot gældende tilladelser og politikker for at give relevant information til brugeren. Det er derfor vigtigt at gennemgå, hvordan dit indhold er beskyttet og sikre, at følsomt indhold ikke utilsigtet bliver delt. Ved at foretage en informationsklassificering, som beskriver kravene til forskellige typer information fra forskellige perspektiver, kan du sikre, at de rigtige sikkerhedsforanstaltninger er på plads for at beskytte informationen.

Sikkerhed og databeskyttelse er kernen i Copilot. Løsningen er baseret på Microsofts principper for sikkerhed, compliance og databeskyttelse. Det betyder bl.a., at alle data bliver inden for brugerens geografiske område.. Læs mere om Microsofts sikkerhedsproncipper her.

 

Brugeroplevelse

Det er også vigtigt at fremme brugen af Copilot i din organisation. Ved at fokusere på at støtte brugerne vil du få en større effekt af implementeringen. Oplys brugerne om mulighederne, men også risiciene, ved AI-baserede værktøjer, og opfordr dem til at udforske de ressourcer, som Microsoft stiller til rådighed, så de kan lære mere om din organisation. som Microsoft Learn. Overvåg udnyttelse og præstation over tid og indsæt ressourcer for at forbedre udnyttelsen, hvor det er nødvendigt..

FFor at holde sig ajour med nyheder og opdateringer vedrørende Copilot er meddelelsescentret i Microsoft 365 Administrator Center en vigtig kanal. Dette gælder generelt for alle tjenester i Microsoft 365. Microsoft 365 Roadmap giver også indsigt i fremtidige ændringer af Copilot og hele Microsoft 365.

2ndary-image-for-March-16_-1536x864.jpeg


Microsoft 365 Copilot er ikke bare et nyt værktøj; det har potentialet til at blive en revolution inden for produktivitet og samarbejde. Ved at forberede din organisation nu, kan du maksimere fordelene ved Copilot fra starten. Kæmper du med at få styr på det, eller har du brug for sparring? Kontakt os, og lad os starte AI-rejsen sammen.

Eigil Mølgaard

Managing Director Denmark

+45 88 61 85 88Send email