SharePoint

SharePoint er gået fra at være en samarbejdsplatform for dokumentsamarbejde, til den underliggende platform for alt digital vidensdeling. I dag er SharePoint rigtige mange ting, som fx Teams, Delve, Video, OneDrive etc.

SharePoint

SharePoint findes i dag i to flavours: SharePoint Online, som er en del af Office 365 og SharePoint Server, som man kan køre hvor man selv ønsker.
Vi bruger SharePoint til alle vores vidensdelingsløsninger uanset om man har Office 365 eller har en egen installation hos sig selv eller en hosting partner. SharePoint er i dag en komplet platform, som er 100% integreret med Office pakken og dermed giver en optimal oplevelse for brugerne. SharePoint muliggør digitalt samarbejde på tværs af virksomheden og med eksterne samarbejdspartnere. 

Nogle af de kraftige features, som findes i SharePoint er blandt andet:
- Søgning: Bruges til at finde information nemt og intuitivt i hele virksomheden, også data som ligger på netværksdrev
- Dokumentdeling: Nem deling af dokumenter, og online samarbejde omkring dokumenter. Mna kan endda have flere     brugerer, der redigere samme dokument samtidig.
- Personlige dokumenter: OneDrive er SharePoint teknologi, som giver alle brugere et personligt fildrev, så man altid     har sine filer ved hånden.


Og der findes langt flere avancerede funktioner til auditing, eDiscovery, Intranet sites, blogs og meget mere...