Power Apps & Flow

Power Apps og Microsoft Flow er to meget centrale komponenter i Microsoft's nye business application satsning. Vi arbejder med begge for at tilvejebringe alle typer af interne applikationer, som kan understøtte og digitalisere interne forretningsgange


Power Apps og flow

Den nye business application platform

Power Apps og Microsoft Flow bruges til at skabe løsninger, som ikke kræver mange liniers kode, men som på en nem og effektiv måde kan skabe en sammenhæng mellem allerede eksisterende systemer. Power Apps kan bruges til at oprette formularer, på en nem og overskuelig måde. Disse formularer kan bruges til

- at indsamle data til eksisterende systemer
- vise data fra en lang række af datakilder
- opdatere og vedligeholde data.

Fordelen ved Power Apps er at man nemt kan koble formularerne til datakilderne og at disse formularer fungerer på både mobil og tablet. Desuden kan Power Apps indeholde forretningslogik og bruge indbyggede funktioner i telefon eller tablet, som kamera, GPS eller lignende for at berige data.

Skaber værdi ved at forbinde eksisterende systemer

Power Apps og Microsoft Flow skal ikke ses som selvstændige løsninger eller services, men derimod, som værktøjer, som organisationer kan bruge til at skabe sammenhæng og interfaces til allerede eksisterende data.
Muligheden for at bruge Microsoft Flow til at skabe workflows og digitalisering af processer på tværs i virksomheden er meget attraktiv. Alle virksomheder, som når en vis størrelse kæmper med besværlige arbejdsgange, som nemt kan afhjælpes og strømlines med denne teknologi. Microsoft Flow integrerer særdeles godt med SharePoint, Office 365 og Dynamics 365, men også rigtig mange andre services, platforme og applikationer.

Hurtig realisering af værdi

De fleste vil være overrasket over hvor lidt der egentlig skal til, da Microsoft Flow som standard kan håndtere forbindelse til rigtig mange typer af data og desuden er nemt at arbejde med og ikke mindst at prototype. Business casen og lettelsen ved at have mere strømlinede processer er i alle de tilfælde vi har implementeret denne type løsninger altid en meget positiv oplevelse.