Office 365

Office 365 har de seneste år udviklet sig til en moderne platform for vidensdeling og samarbejde i virksomheder. I dag er det den mest komplette suite af services man kan få til at understøtte digitalisering af det daglige arbejde for travle medarbejdere, der vil have maksimal flexibilitet

En udfordring for mange er at platformen er blevet så omfattende, så det kan være svært at overskue hvilke værktøjer som giver mening og hvordan den samlede løsning, som lige passer ind i min virksomhed skal se ud. Office 365 er mere en platform og en værktøjskasse og mindre en helt færdig løsning, så derfor skal der arbejdes lidt med teknologien for at få den konfigureret og opsat korrekt i den konkrete virksomhed.

ToolsDe mest anvendte værktøjer i Office 365 er Mail, Kalender, Skype for Business, OneDrive og SharePoint. Desuden er der nogen der bruger Yammer og senest Teams. Precio Fishbone ved qua vores mangeårige erfaring hvilke udfordringer og forventninger I som kunde har til Office 365 og kan derfor hjælpe jer med at komme i gang på den bedst mulige måde.

Office 365 er den underliggende platform for hele vores Omnia suite, så vi ved hvad der skal til for at bygge løsninger ovenpå platformen. Desuden har vi erfaring med hvordan man skal håndtere sikkerhed, ekstern adgang, Single Sign On og en lang række andre helt almindelige brugsscenarier for Office 365. 

Hvis du vil læse mere om vores Office 365 løsninger, så se mere her

Cases

Vil du vide mere?

Eigil Mølgaard

Send e-mail +45 31 52 03 13