SharePoint Intranet

Et Intranet baseret på standard SharePoint kan være et godt valg, hvis I ikke har avancerede krav til løsningen

SharePoint Intranet

SharePoint har altid været en rigitg god samarbejdsplatform, men som SharePoint har udviklet sig de seneste år, som en del af Microsoft 365, så har man nu også en platform som kan bruges til at skabe et færdigt Intranet. En lang række nye funktioner såsom communication sites, organisationsnyheder, megamenu, organisationsdiagram, responsive design gør at SharePoint nu kan bruges som intranet uden at man skal lave en masse custom udvikling. Det er dog vigtigt netop at undgå custom udvikling og sikre sig at de krav man har nu og i nærmeste fremtid understøttes af standard SharePoint funktioner, for ellers bliver det hurtigt en kompleks og dyr løsning, som kræver meget vedligehold.

Fungerer på tværs af devices

SharePoint communication sites og hub sites er responsive og fungerer på tværs af devices. Det betyder at man automatisk får sider som kan tilgås fra mobil telefonen eller en tablet og stadig ser godt ud. Uanset device kan man anvende sit sædvanlige Microsoft login og oplevelsen via en mobil browser kan suppleres med apps til SharePoint, Teams, OneDrive, Stream, Planner etc. På den måde kan man have alt virksomhedens information lige i lommen.

Nemt at arbejde med

SharePoint har altid været kendt for at være svært at lære og uoverskueligt. Med modern sites og den nye redigeringsoplevelse har det dog aldrig været nemmere at komme i gang. Hvis man som forfatter blot skal arbejde med nye sider og indhold, så er det nemt for alle at lære. For dem som skal arbejde mere avanceret med SharePoint skal der dog stadig ligges lidt mere energi i det

Du betaler allerede for det

Hvis man vil bygge et SharePoint Intranet, så er den gode nyhed at alle virksomheder, som allerede har Microsoft 365 licenser, har også SharePoint. SharePoint licensen er nemlig allerede inkluderet i alle Microsoft 365 licenspakkerne, så uanset hvilken licens du har så kan du komme i gang uden at betale ekstra.

Vi kan hjælpe dig i gang

Precio Fishbone er blandt Danmarks førende eksperter på SharePoint. Mange af vores konsulenter har arbejdet med SharePoint i over 10 år og ved præcis hvad der kan lade sig gøre og hvor man skal passe på. Lad os rådgive dig og din organisation, så vi kan sikre I får det optimale SharePoint Intranet. Et fundament for succes er en god afklaring og mapning af krav i forhold til SharePoint funktionalitet, for hvis man først har behov for custom udvikling, så er det langt bedre at vælge et intranet-in-a-box produkt som Omnia, der kan opfylde alle krav uden dyr custom udvikling.

SharePoint eller Intranet-in-box

Vi anbefaler altid man tager udgangspunkt i de konkrete behov, for at få den bedste og mest omkostningseffektive løsning. Vi laver både SharePoint Intranet baseret på udelukkende standard funktionalitet og vi leverer mere avancerede løsninger baseret på vores eget prisvindende Intranet-in-a-box produkt Omnia

Hvis du er i tvivl om hvornår man skal vælge det ene eller det andet til sit Intranet, så har vi skrevet en artikel om nogle generelle ting man bør overveje: Skal jeg vælge SharePoint standard eller Intranet-in-a-box

SharePoint er ikke bare SharePoint

SharePoint er ikke bare SharePoint. Når du vælger et SharePoint Intranet, så skal man huske at tænke med ind at SharePoint er den underliggende teknologi bagved Teams, Delve og OneDrive også. Derfor er det vigtigt at tænke helheden med og først og fremmest sætte dine brugere i centrum. At skabe en intuitiv og integreret helhedsoplevelse for dine kollegaer er ikke altid en let opgave. Men opgaven er dog blevet lettere med hub sites og communication sites, samt de mange nye SharePoint web parts, som kan vise indhold fra andre dele af Microsoft 365. Et SharePoint Intranet baseret på standard funktioner er først og fremmest en rigtig god løsning til mindre komplekse organisationer uden altfor avancerede krav.

SharePoint Intranet til fast lav pris

Hvis du er ude efter et basis SharePoint Intranet med standard funktioner såsom nyheder, medarbejderhåndbog, download af dokumenter og samarbejde i projekter og afdelinger, så har vi udviklet en basis pakke til en fast lav pris, hvor vi sætter rammen op, konfigurerer SharePoint, Teams og evt. Yammer så du får en enkel løsning, der løser de basale behov. Denne løsning er ideel til mindre organisationer, hvor indholdet produceres og vedligeholdes af få personer.
Hvis du er på udkig efter en mere avanceret løsning, som kan opfylde den mere krævende organisation, så se nærmere på vores Intranet-in-a-box produkt Omnia.
Kontakt os her på siden for en snak om Jeres behov

Kontakt os

Vil du vide mere om vores Microsoft 365 løsninger og rådgivning, så kontakt os her