Mere tid til udvikling og vækst

  • Automatisering forbedrer service og kvalitet for både interne og eksterne kunder
  • Automatisering reducerer omkostninger ved at håndtere og overholde compliance krav
  • Automatisering forbedrer medarbejdertilfredshed ved at fjerne monotont arbejdeRobotic Process Automation, RPA

Med Robotic Process Automation, RPA, kan medarbejdernes monotone opgaver reduceres. Regelmæssige og gentagne opgaver kan automatiseres og strømlines markant og skaber overskud til mere værdiskabende opgaver for virksomheden. Robotten bliver den nye digitale medarbejder og kan bruges i situationer og til opgaver, der ellers kræver meget personale.

Automatisering med RPA giver mulighed for at lade en software robot udføre de samme opgaver, som en person kan udføre med en computer. Robotten kan aktiveres manuelt eller arbejde fuld automatisk helt uden interaktion med en almindelig medarbejder, og kan f.eks. stå for at hente oplysninger fra ét system og lagring af det i et andet. Robotten kan også automatisere opgaver som fx digital fortolkning, indlæsning af oplysninger fra fakturaer og holde styr på ansættelsesprocesser, når en medarbejder starter eller afslutter deres ansættelse.

Fordelene ved RPA

En software robot efterligner det arbejde, som en medarbejder normalt ville udføre. Systemet træffer beslutninger baseret på definerede regler, samt håndterer evt. undtagelser.

Med RPA kan du transformere og automatisere eksisterende processer uden dyre it-projekter. RPA integreres problemfrit med eksisterende applikationer, da den logger ind på samme måde som dine medarbejderne.

Ved at fjerne monotont arbejde vil medarbejdertilfredsheden i virksomheden øges, service til interne og eksterne kunder styrkes og omkostningerne til at håndtere at virksomheden overholder risici vil blive reduceret.

Lær mere om RPA

Her kan du finde inspiration om Robotic Process Automation og læse mere om, hvordan organisationen kan blive mere effektiv med digitale medarbejdere.

Vores tilgang er praktisk

Med innovative applikationer og produkter, har vi digitaliseret manuelt arbejde i 20 år og er i dag placeret i fem lande med 260 ansatte. En af ​​de centrale måder vores kunder kan digitalisere deres arbejde og blive mere omkostningseffektive i fremtiden er ved at investere i automatisering med RPA.

Automatisering og digitale procesløsninger er kernen i det vi gør

Praktisk tilgang med fokus på RPA og sikkerhed

Erfaring inden for det offentlige, finans og logistik

Lokale konsulenter i Danmark, Sverige og Vietnam

Selvfølgelig skal du teste det først - lav en POC med os

Lige nu tilbyder vi vores kunder at teste automatisering med RPA til en fast pris.

Med en POC, får man mulighed for at få en indledende introduktion af en automatiseret proces. Organisation får værdiskabende viden om RPA, dets fordele og muligheder, hvordan processerne evalueres samt dybtgående indsigt i, hvilke processer, der er egnet samt, hvilke der ikke er.

 

Kontakt os

Kontakt os

Udfyld formularen, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.