Mere tid til udvikling og vækst

  • Automatisering forbedrer service og kvalitet for både interne og eksterne kunder
  • Automatisering reducerer omkostninger ved at håndtere og overholde compliancekrav
  • Automatisering forbedrer medarbejdertilfredsheden ved at fjerne monotont arbejdeRobotic Process Automation, RPA

Med Robotic Process Automation, RPA, kan medarbejdernes monotone opgaver reduceres. Regelmæssige og gentagne opgaver kan automatiseres og strømlines markant og skabe overskud til mere værdiskabende opgaver for virksomheden. Robotten bliver den nye digitale medarbejder, som kan bruges til ensartede opgaver og processer, der normalt kræver, at medarbejderne er tilstede.

Automatisering med RPA giver mulighed for at lade en softwarerobot udføre de samme gentagne opgaver, som en person kan udføre med en computer. Robotten kan aktiveres manuelt eller arbejde fuldt automatisk helt uden interaktion med en almindelig medarbejder. Den kan f.eks. stå for at hente oplysninger fra ét system og lagre det i et andet system. Robotten kan også automatisere opgaver som f.eks. digital fortolkning, indlæsning af oplysninger fra fakturaer og holde styr på ansættelsesprocessen, når en medarbejder starter eller afslutter sin ansættelse.

Fordelene ved RPA

En software robot efterligner det arbejde, som en medarbejder normalt ville udføre. Systemet træffer beslutninger baseret på definerede regler, og håndterer evt. undtagelser.

Med RPA kan du transformere og automatisere eksisterende processer uden dyre it-projekter. RPA integreres problemfrit med eksisterende applikationer, da robotten logger ind på samme måde som dine medarbejdere.

Ved at fjerne monotont arbejde er du med til at øge  medarbejdertilfredsheden i virksomheden, styrke jeres service til interne og eksterne kunder og reducere omkostningerne til at håndtere at virksomheden overholder risici.

Vores tilgang er praktisk

Med innovative applikationer og produkter, har vi digitaliseret manuelt arbejde i 20 år. Precio Fishbone, som oprindeligt er en svensk virksomhed, er idag internationalt repræsenteret med kontorer i fem lande og mere end 250 ansatte. En af ​​de centrale måder man kan digitalisere sit arbejde og blive mere omkostningseffektive på, i fremtiden, er ved at investere i automatisering med RPA.

Automatisering og digitale procesløsninger er kernen i det vi gør

Praktisk tilgang med fokus på RPA og sikkerhed

Erfaring inden for det offentlige, finans og logistik

Lokale konsulenter i Danmark, Sverige og Vietnam

Selvfølgelig skal du teste det først - lav en POC med os

Lige nu tilbyder vi at teste automatisering med RPA til en fast pris.

Med en POC (Proof-Of-Concept) får man mulighed for at få en introduktion til automatisering af sine processer. Organisationen får værdiskabende viden om RPA, fordele og muligheder, indblik i hvordan processerne evalueres, samt dybtgående indsigt i, hvilke processer, der er egnet til automatisering og hvilke, der ikke er.

 

Kontakt os

Kontakt os

Udfyld formularen, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.