UiPath

UiPath robotter arbejder sammen med dine applikationer og medarbejdere


Kontakt os

UI Path, få mere fra hånden nemmere

Robotic Process Automation (RPA) strømliner og fjerner gentagende manuelle opgaver fra medarbejderne og lægger de rutineprægede men vigtige processer over til robotterne. I princippet foregår det ved, at robotten efterligner de menneskelige handlinger.

Når man så oveni tilføjer AI og maskinlæringsbaserede systemer, opnår man muligheden for også at udføre endnu mere avancerede opgaver effektivt og hurtigt.

I automatiseringen af forretningsprocesserne skal en RPA Robot ofte håndtere følsomme data, der f.eks. vedrører medarbejdere, kunder og leverandører. Datasikkerhed er derfor af afgørende betydning, når der anvendes RPA-teknologi til at implementere automatiseringer. Precio Fishbone er din UIPath partner, når det kommer til at strømline jeres processer med høj datasikkerhed.

I Precio Fishbone bruger vi i Danmark UiPaths platform i vores RPA -projekter. Når vi således refererer til forskellige løsningsforslag, er det derfor deres værktøjer og løsninger, som danner baggrund.

AI og maskinlæring

Byg ovenpå jeres løsning med AI og maskinlæringsbaserede systemer og udfør avancerede opgaver effektivt og hurtigt. 

UiPath human in the loop

Interager med robotterne og se med det samme den umiddelbare indvirkning på forretningen.

UiPath Process Mining

Se de digitale fodspor i jeres systemer og applikationer med en digital præsentation af forretningsprocesserne.

Involver medarbejderne og optimér robotterne

UiPath Assistant giver medarbejderne mulighed for på én gang, via deres laptop, at arbejde med robotterne og samtidig få mulighed for at se den umiddelbare indvirkning på forretningen. På den måde får I udrettet mere, når den digitale arbejdsstyrke samarbejder med medarbejderne; man kan kalde det - UiPath human in the loop.

I kan også automatisere de mere avancerede processer med UiPath Action Center. En såkaldt ”UiPath orchestration process” gør det nemlig muligt at automatisere end-to-end forretningsprocesser, hvor robotter og dine medarbejdere samarbejder. Ofte forekommende processer er nemlig dem, der kræver undtagelser, eskalering eller manuelle godkendelser, som er nødvendige for at færdiggøre en proces.

UiPath robotter arbejder sammen med dine applikationer og medarbejdere

UiPath robotter er fleksible og altid klar til at påtage sig kedelige opgaver. Det er muligt både at lave robotter, som hjælper med de daglige opgaver, og andre robotter som kan blive ”vækket” baseret på brugerens aktivitet. Afhængigt af opgaven, vil den nu ”vågne” robot enten arbejde sammen med brugeren eller spørge efter brugerens input og så vende tilbage med den færdiggjorte opgave -  det foregår via dialog i UiPath Assistant.

UiPath Process Mining

Med denne funktion skabes der digitale fodspor i jeres systemer og applikationer, som herefter bruges til at vise alt, hvad der sker i jeres processer. Det foregår ved at der genskabes en digital præsentation af forretningsprocesserne.

På den måde kan I bruge data fra jeres forretningsapplikationer, som giver en ret detaljeret forståelse af de mere komplekse forretningsprocesser. Det gør det muligt at identificere, hvad I skal automatisere og hvordan I kan forbedre processerne.

Ved at opsamle og synliggøre vitale processer får I samtidig mulighed for at dokumentere deres effekt på forretningen. Vi anbefaler at bruge KPI'er til at måle den indvirkning, som automatisering har på jeres end-to-end-processer. Gennemsigtighed i forretningsprocesserne, måling, automatisering og forbedringer skaber fundamentet for kontinuerlig udvikling af jeres driftseffektivitet.

Nemt at bygge nye robotter

UiPath Studio tilbyder præ-definerede aktiviteter med drag-and-drop muligheder, så basisopgaver og workflows kan automatiseres med et minimum af kodning.

Dertil kommer, at UiPath indeholder integrationsmuligheder for ofte benyttede forretningsteknologier, som gør det nemt at benytte en række applikationer og systemer -  inklusiv eksempler til at automatisere workflows.

Læs vores dokument om UiPath og sikkerhed Vi beskriver vigtige sikkerhedsaspekter for forskellige funktioner og retningslinjer, der skal tages i betragtning ved brug af UiPaths RPA-platform.

 

Kontakt os

Udfyld formularen, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.