Power Apps

Nem og hurtig hjælp til at automatisere og digitalisere
jeres manuelle processer


Kontakt os

Automatiser jeres processer

Precio Fishbone har stor erfaring med at udvikle Power Apps som gør arbejdsdagen nemmere og øger effektiviteten. Takket være Power Apps low-code tilgang kan vi nemt og hurtigt hjælpe med at automatisere og digitalisere jeres manuelle processer.

Det kan du med Power Apps

Timeregistrering

En oplagt mulighed med Power Apps er at gøre det nemt for medarbejderne selv at tage hånd om timeregistreringen via mobilen.

Gæstebruger

Du kan hurtigt lave en App til håndtering af adgang til jeres gæster. Opret gæster når de ankommer til kontoret og afmeld dem nemt igen, når de har forladt bygningen.

Feriegodkendelse

Opret en Ferieapp hvor medarbejderne kan indtaste ferieønsker. Indfør en godkendelsesprocedure fra Power Automate for at kunne godkende eller afvise anmodninger.

Hvad er Power Apps

Microsoft Power Apps er et af værktøjerne i Microsoft Power Platformen, som gør det muligt at bygge brugerdefinerede enkle apps for at imødekomme jeres forretningsbehov, når du ikke kan finde en passende løsning fra hylden. De apps, du bruger, kan hurtigt oprette forbindelse til dine lagrede forretningsdata, der enten er placeret i en underliggende dataplatform eller andre forretningsapplikationer.

Ligesom Power Automate er Microsofts low-code platform Power Apps er en del af Gartners Magic Quadrant og dermed vurderet som en af de bedste platforme på markedet, hvis man skal udvikle forretningsapplikationer uden at skrive kompliceret kode.

En af de største fordele er den hurtige udvikling af apps. Ved at bruge Microsoft Power Apps kan apps oprettes hurtigt og med få omkostninger. Dette er afgørende for virksomhedens fleksibilitet. Med Power Apps har Precio Fishbones app-udviklere mulighed for hurtigt at oprette forretningsapps til kunderne som og tilpasses slutbrugerne, så de opfylder deres og forretningens behov.

Integration med Microsoft-værktøjer

En af de største fordele ved Microsoft Power App platformen er, at den kan integreres med andre Microsoft-værktøjer. Det betyder, at udviklere nemt kan udnytte data fra Microsoft-applikationer (f.eks. Dynamics 365, SharePoint, Excel osv.) og andre tredjepartstjenester.

Man kan oprette forbindelse til mange datakilder og bruge dem i dine apps, herunder SharePoint-listen, SQL Server, Salesforce o.lign.. Hvis du vil se listen over alle konnektorer, kan du gå ind på https://docs.microsoft.com/en-us/connectors/.

Mobil adgang

Alle Apps er designet til at kunne tilgås på mobil/tablet-enheder eller via en webbaseret browser. Det giver medarbejderne mulighed for nemt at tilgå deres app uanset hvor de befinder sig. En af fordelene ved at bruge Power Apps på en mobil eller tablet-enhed er desuden, at du kan udnytte mobilens mulighed for at optage fotos, videoer, lave underskrifter og udfylde interaktive formularer.

Ingen kodning

Det, der adskiller Power Apps fra andre tilbud, er den "low-code-tilgang til app-udvikling".  Det betyder, at stort set alle kan bygge en app, selv uden teknisk erfaring. Det er dog værd at bemærke, at der faktisk er en ret stor indlæringskurve for dem, der ønsker at bygge deres egne apps, så medmindre du er udvikler, bør du helst samarbejde med din Microsoft Partner for at designe og bygge alt andet end de mest enkle applikationer.

Kontakt os

Vil du vide mere om vores Microsoft 365 løsninger og rådgivning, så kontakt os her