Vi bygger mobile løsninger til folk på farten

 

Mobile apps 

Vi bygger mobile løsninger til folk på farten - oftest som udvidelser til eksisterende systemer. 

Teknologi og kravanalyse er nogle af Precio Fishbones styrker.  Vi har i mange år hjulpet organisationer med at levere mobile løsninger og har mest været involveret i den teknologiske udvikling, der har været. Vores omfattende erfaring med Line of Business løsninger og alle former for udvikling, både af "back-end" og "front-end", kan hjælpe dig til succes

Mobile first

At tænke mobilt og tilpasse IT-løsninger til smartphones og tablets er langt fra blot appudvikling til iOS og Android. Vi bygger også mobile first webapplikationer til organisationer i forskellige brancher. 

Hvilken måde og platform der er bedst og mest effektiv, afhænger af forskellige forhold, ambitioner og målsætninger. Skal du bygge en mobilapp og gøre den systemplatformafhængig, eller skal du udvikle en tværplatformsløsning gennem en responsiv webløsning?  

Gør det enkelt 

Vi kan godt lide at holde det enkelt: vi analyserer, bygger og lancerer. Vi holder os altid til de samme arbejdsmetoder, fra store mobile virksomhedsløsninger til mindre apps. Gennem vores erfaring med organisationer i forskellige brancher har vi samlet masser af viden og ekspertise til at opbygge avancerede apps og webapplikationer, som kan blive tilpasset dine særlige behov. 

Hvad skal du overveje, når omfattende information skal præsenteres via et mindre vindue på en mobil? Vi hjælper med at kortlægge og analysere kravene og behovene for at foreslå det rigtige valg.

Vil du vide mere?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.