SharePoint
Intranet

Et Intranet baseret på standard SharePoint er et godt valg,
hvis I ikke har avancerede krav til løsningen

SharePoint Intranet

SharePoint har altid været en god samarbejdsplatform, og som SharePoint har udviklet sig de seneste år, som en del af Microsoft 365, har man nu også en platform, der kan bruges til at lave et simpelt færdigt Intranet. En lang række nye funktioner som communication sites, organisationsnyheder, megamenu, organisationsdiagram og responsive design gør, at SharePoint kan bruges som intranet, uden at man behøver at lave customudvikling som tidligere. Succeen er netop betinget af, at man undgår customudvikling og sikrer sig, at de krav virksomheden har nu og i nærmeste fremtid understøttes af standard SharePointfunktionerne. Ellers er konsekvensen, at man hurtigt står med en kompleks og dyr løsning, som kræver meget vedligehold.

Fungerer på tværs af devices

SharePoint communication sites og hub sites er responsive og fungerer på tværs af devices. Det betyder, at man automatisk får sider, som kan tilgås fra en mobiltelefon eller en tablet og som stadig ser godt ud. Uanset sit device kan man anvende sit sædvanlige Microsoft login og oplevelsen via f.eks. sin mobil kan suppleres med apps til SharePoint, Teams, OneDrive, Stream, Planner etc. På den måde får man al virksomhedens information lige i lommen.

Nemt at arbejde med

SharePoint har altid været kendt for at være uoverskueligt og svært at lære. Med modern sites og den nye redigerings-
oplevelse har det dog aldrig været nemmere at komme i gang. Hvis man som forfatter blot skal arbejde med nye sider og indhold, så er det nemt at lære og man er hurtigt igang med at skrive tekster og sætte billeder og video ind i sine artikler. 

Du betaler allerede for det

Hvis man vil bygge et SharePoint Intranet, så er den gode nyhed, at hvis din virksomhed allerede har Microsoft 365 licenser, så har I også SharePoint. Uanset hvilken licens I har valgt, så kan I komme igang uden at betale ekstra.

Vi kan hjælpe dig igang

Precio Fishbone er blandt Danmarks førende eksperter i SharePoint. De fleste af vores konsulenter har arbejdet med SharePoint i over 10 år og ved præcis, hvad der kan lade sig gøre og hvor man skal passe på. Lad os rådgive dig og din organisation, så sikrer vi, at I får det optimale SharePoint Intranet. Et fundament for succes er en god afklaring og mapning af krav i forhold til SharePoint funktionalitet, for hvis man reelt har behov for customudvikling, så er det langt bedre at vælge et mere avanceret intranet-in-a-box produkt som Omnia, der kan opfylde alle krav uden dyr customudvikling.

SharePoint eller Intranet-in-a-box

Vi anbefaler altid, at man tager udgangspunkt i de konkrete behov, for at få den bedste og mest omkostningseffektive løsning. Vi laver både SharePoint Intranet baseret på standardfunktionalitet og mere avancerede løsninger baseret på vores eget prisvindende Intranet-in-a-box produkt Omnia

Hvis du er i tvivl om, hvornår man skal vælge det ene eller det andet til sit Intranet, så har vi skrevet en artikel om de overvejelser, man bør gøre sig, før man går igang: Skal jeg vælge SharePoint standard eller Intranet-in-a-box

SharePoint er ikke bare SharePoint

Når du vælger et SharePoint Intranet, så skal du også være opmærksom på, at SharePoint også er den underliggende Microsoft 365 teknologi bagved Teams, Delve og OneDrive. Derfor er det vigtigt at tænke helheden med og altid sætte dine brugere i centrum, når du designer din virksomheds intranet. At skabe en intuitiv og integreret helhedsoplevelse for dine kollegaer er ikke altid en let opgave. Men med hub sites og communication sites, samt de mange nye SharePoint web parts, som kan vise indhold fra andre dele af Microsoft 365, bliver du hjulpet godt på vej. Et SharePoint Intranet baseret på standardfunktioner er først og fremmest en rigtig god løsning til mindre komplekse organisationer uden alt for avancerede krav.

SharePoint Intranet til fast lav pris

Hvis du er ude efter et basis SharePoint Intranet med standardfunktioner såsom nyheder, medarbejderhåndbog, download af dokumenter og samarbejde i projekter og afdelinger, så har vi udviklet en basispakke til en fast lav pris. Vi sætter rammen op og konfigurerer SharePoint, Teams og evt. Yammer. Så får du en enkel effektiv løsning, der løser de basale behov. Denne løsning er ideel til mindre organisationer, hvor indholdet produceres og vedligeholdes af få personer.
Hvis du er på udkig efter en mere avanceret løsning, som kan opfylde den mere krævende organisations behov, så se nærmere på vores Intranet-in-a-box produkt Omnia.
Kontakt os her på siden for en snak om Jeres behov

Kontakt os

Vil du vide mere om vores Microsoft 365 løsninger og rådgivning, så kontakt os her