Arbejd effektivt med Teams

Hvad er Teams?

Microsoft Teams er en applikation, som kan hjælpe dig og dine medarbejdere med at organisere jeres arbejde, samarbejde og kommunikere med hinanden. Teams er samtidig en digital paraply, hvor man kan samle alle de apps og værktøjer, som benyttes i det daglige arbejde, samt et sted, hvor man kan samle gruppeopgaver og projekter.

Teams kan tilgås via din browser, men kan også downloades som et desktopprogram eller en mobilapp, så du altid har det lige ved hånden. Teams er et værktøj, hvor kollegaer kan kommunikere og samarbejde internt, men samtidigt kan man også invitere og samarbejde med kunder, leverandører og andre eksterne partnere.

Få succes med Teams

Teams first - Integrer intranettet i Teams

Ved at få integreret intranettet i Teams, får I en samlet platform til kommunikation og samarbejde. Derudover bliver intranettet tilgængeligt i Teams mobilapp.

Kontakt os

Opret apps i Teams

Ved at oprette forskellige apps i Teams, bliver arbejdet lettere og værktøjer mere tilgængelige. Flere af de værktøjer, dokumenter og dashboards I benytter i organisationen kan nemlig tilføjes til teams, og vi hjælper selvfølgelig med at få det gjort.

Kontakt os

Hyr en Digital Workplace ekspert 

Har I brug for hjælp til at komme i gang med implementering af Teams, teknisk support, brugersupport eller den daglige projektledelse? Hyr en Digital Workplace ekspert og få hjælp til den grundlæggende struktur og hvilken funktionalitet som skal tilføjes. Få eksperthjælp skræddersyet til Jeres præcise behov.

Kontakt os

Uddannelse

For at få det fulde udbytte af Teams, er det en god ide at træne og inspirere medarbejderne til, hvorfor og hvordan det skal bruges. Vi tilbyder brugersupport, kort instruktøruddannelse og indspillede kortfilm, som viser funktionerne i Teams. Så er I hurtigt mere effektive.

Kontakt os

Muligheder med Teams

Smarte funktioner

I Teams kan du chatte, holde digitale møder og lave videoopkald. Teams indeholder flere smarte funktioner til at afholde digitale og effektive møder, workshops og gruppearbejde.

Samarbejde i Teams

Til projekter og gruppearbejde kan der oprettes mindre Teams baseret på f.eks. afdelinger, arbejdsroller, processer eller andre relevante opdelinger i organisationen. Man kan i hvert Team tilvælge flere forskellige værktøjer og apps, som gør samarbejdet mere effektivt.

Opret kanaler til mindre grupper

Inde i et Team arbejder du i kanaler, der muliggør åbenhed og gennemsigtighed. Den generelle kanal er for alle i Teamet. Hvis du har undergrupper i teamet, kan du nemt oprette flere kanaler til dem. I en kanal har en arbejdsgruppe mulighed for at opbygge sin egen indgang til alt, hvad gruppen arbejder med. Der kan du forbinde  de værktøjer (apps), som gruppen har brug for.

Brug én kanal i Teams som fælles indgang for gruppen

Der er mange muligheder for samarbejde i Teams kanaler. Man kan kommunikere via chatfunktionen, gemme og strukturere filer, og planlægge gruppeaktiviteter og -opgaver, så alle nemt kan følge med. Det er også muligt at oprette og tilvælge  firmaspecifikke apps.

Sådan kommer jeres organisation i gang med Teams 

Først skal der fastlægges en grundlæggende struktur. De funktioner som Teams skal indeholde, kan tilføjes løbende.

Hvad skal man tænke over? Eksempler på strategiske valg:

  • Hvordan vil organisationen arbejde med Teams? Skal grupper og de mindre Teams baseres på afdelinger, processer, arbejdsroller, projekter eller andet relevant?
  • Hvilken type data skal opbevares i Teams, og hvor skal andet data gemmes?
  • Hvordan ønsker organisationen at overflytte data til Teams? Manuelt eller automatisk?
  • Er der vigtige systemer eller websider, som skal tilføjes som apps i Teams, som kan gøre arbejdet lettere for medarbejderne?

Vil du lære mere?

Vores projekter 

Det siger vores kunder om os

Vi vil gerne takke jer for en stor træningsindsats! På blot 4 træningssessions er I, i løbet af en uge, nået ud til omkring 60 personer. På eksemplarisk og veltilrettelagt vis, har I undervist i Teams i et godt og velstruktureret tempo med fint indhold og på det niveau, som passer til os. Som kunde, kunne jeg ikke være mere tilfreds med forløbet.

Ann-Sofie Wåhlin, IT-chef

Returpack/Pantamera

Kontakt os

Vil du vide mere om vores Microsoft 365 løsninger og rådgivning, så kontakt os her