Få success med Office 365 og Sharepoint

Vi er klar til at hjælpe dig med SharePoint konsulentydelser

Ifølge det anerkendte analysefirma Gartner, er Office 365 verdens mest anvendte cloud-løsning, hvis du opgør det i antallet af brugere.

Med en Office 365 platform kan dine medarbejdere arbejde kreativt med værktøjer, som kan effektivisere deres dagligdag. Desuden tilbyder Office 365 en lang række muligheder for nemt at kunne samarbejde på tværs af organisationen.

Du vil få de nyeste versioner af programmer, som kan hjælpe med at dele viden på et professionelt niveau, og som du altid vil have lige ved hånden, uanset device og lokation.

Opnå succes med Office 365

Med Office 365 vil du og dine medarbejdere få redskaber og hjælp til at øge produktiviteten. Vi ønsker, at du får mest muligt ud af din Office 365 investering, og vi ved, at ved hjælp af de rigtige værktøjer, træning og en vellykket introduktion, banes vejen til succes.

Office 365 lancerer kontinuerligt nye innovative funktioner, der kan forenkle din arbejdsdag. Samtidig stiller det nye krav til driften.

Hvordan påvirker alle de nye teknologier medarbejderne, og hvilken uddannelse og support kræves der? Hvad passer til din organisation? Vi hjælper dig med at undgå faldgruberne og hjælper dig med en succesfuld implementering. Sammen gør vi din investering i Office og SharePoint 365 til en succes.

SharePoint – del, organisér og find information 

En af de vigtigste services i Office 365 er SharePoint. Med SharePoint får du et enkelt overblik over adgang og kontrol over din virksomheds samlede data.

SharePoint er et værktøj til at skabe en helhedsløsning, som vil gøre det daglige arbejde lettere. SharePoint har udviklet en omfattende platform, der bruges af mange organisationer, men den er sjældent udnyttet fuldt ud.

Siden Microsofts første SharePoint lancering i 2001 har vi været beta- og lanceringspartner. Hos Precio Fishbone kan vi hjælpe med at realisere smarte løsninger, og vi kan give dine medarbejdere effektive værktøjer til en mere produktiv hverdag. Få en uforpligtned snak med en SharePoint konsulent.

Din succes er vores mål

Med en vellykket introduktion af Office 365 kan alle i din organisation få effektive værktøjer, der er skræddersyet til deres arbejdsopgaver.

Inden du begynder processen, skal du sikre dig, at alle forstår de fordele, løsningen tilbyder. Så, før du starter med at introducere nye koncepter som Power BI, Flow, Microsoft Teams, Planner og OneDrive, bør du overveje, hvilket formål investeringen skal have. Skal du imødekomme nye tekniske krav, eller er det fordi forretningsbehovene er ændret?

Vi ved, at nøglen til succes begynder med at forstå virksomhedens udfordringer, og derfra se, hvordan Office 365 kan hjælpe med at løse dem.

Din succes er vores mål - med vores hjælp vil du få en vellykket implementering af Office og SharePoint 365.

Lær mere

Kontakt os

Vil du vide mere om vores Microsoft 365 løsninger og rådgivning, så kontakt os her