Vi gør det
komplekse
nemt

Mange organisationer har brug for løsninger, der kan imødekomme deres behov og forretningskrav på en detaljeret og præcis måde. Precio Fishbone har stor erfaring inden for kundeorienterede løsninger og egen produktudvikling, og vi er et banebrydende firma inden for udvikling af løsninger til Office 365 og Azure.

Teknologi og teknisk ekspertise 

Med en base i Microsofts udviklingsplatform og vores ekspertise kan vi skabe præcis den løsning, som du har behov for. Vores ansatte er passioneret omkring at arbejde med den nyeste teknologi, samtidigt med de også mestrer værktøjer til ældre platforme.

I en verden, hvor der i stigende grad fokuseres på platforme til både brugere og klienter, synes vi stadig, at det er vigtigt at have avanceret viden om databaser og backend.

Vores måde at arbejde på

Vi ønsker at udfordre og hjælpe dig videre i din digitale udvikling. Vi arbejder med agile metoder og DevOps i vores kundeprojekter og produktudvikling og vil med glæde komme og dele ud af vores erfaringer med vellykkede udviklingsprojekter. Her kan vi fortælle meget mere, fx hvad der kan mindske omkostningerne.   

MVP – Minimum Viable Product 

Konceptet MVP er med til at minimere investeringen i tid og ressourcer for vores kunder. MVP er en efterprøvet måde at tackle udvikling af systemer og applikationer til en cloud platform. Tanken er at reducere kravene til lancering af den første release af kørende applikation. MVP giver dig mulighed for kontinuerligt at teste applikationen og træffe valg afhængigt af resultaterne.

Vores projektleverance 

I projekter arbejder vi med to primære leveranceformer:

  • Udviklingsprojekter, hvor vi leverer applikationer i forhold til jeres behov eller, hvor vi har udført en detaljeret analyse af kravene sammen med jer.
  •  Agile teams, hvor I leder arbejdet med udvikling og projektledelse, og vi leverer ekspertisen til teamet. Dette bliver en stadig mere almindelig leveranceform. 

Vores service er baseret på at være innovativ og omkostningseffektiv. Nogle gange er budgettet dog ikke tilstrækkeligt til, at al funktionalitet kan komme med, eller det kan ske, at en del af applikationen ikke skal prioriteres.

For yderligere at holde omkostningerne nede tilbyder vi blandede teams med vores lokale ressourcer og vores "off-shore" kontor i Vietnam. 

Vi tilbyder forvaltning og videreudvikling af de applikationer, som vi bygger, og vi tilbyder også forvaltning af eksisterende applikationer. At have en struktureret og proaktiv forvaltning giver merværdi for dig som kunde. 

Sikker udvikling

Vi forstår vigtigheden af sikker udvikling og dagens efterspørgsel på informationssikkerhed. Derfor er vi uddannede i ISO 27001, Information Security Management, og vi arbejder efter guidelines i OWASP secure development, det gælder også Privacy by design, hvilket betyder, at systemet allerede er udviklet med fokus på at være sikkert i designfasen.

Når du samarbejder med os, kan du føle dig tryg ved at diskutere sikkerhedsaspekter i forhold til systemet/ applikationen.   

Vores kompetencer

Precio Fishbone tilbyder et bredt udvalg af kompetencer 

  • Arkitektur ekspertise inden for softwareudvikling 
  • Projektledelse, både administrativ og teknisk
  • Agile coaches og DevOps færdigheder 
  • Excellence inden for Office 365 og Azure 

Vil du vide mere?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.