Vi gør det
komplekse
nemt

Mange organisationer har brug for løsninger, der kan imødekomme deres specifikke behov og forretningskrav på en detaljeret og præcis måde. Precio Fishbone har stor erfaring med kundeorienterede løsninger og produktudvikling, og vi er højt specialiserede inden for udvikling af løsninger til Office 365 og Azure.

Teknologi og teknisk ekspertise 

Med base i Microsofts udviklingsplatform og vores ekspertise kan vi skabe præcis den løsning, som du har behov for. Vi er passionerede omkring arbejdet med den nyeste teknologi, samtidig med at vi også mestrer værktøjer til ældre platforme.

I en verden, hvor der i stigende grad fokuseres på platforme til både brugere og klienter, synes vi også, at det er vigtigt stadig at have avanceret viden om databaser og backend.

Vores måde at arbejde på

Vi ønsker at udfordre og hjælpe dig videre i din digitale udvikling. Vi arbejder med agile metoder og DevOps i vores kundeprojekter og produktudvikling og vil med glæde komme og dele ud af vores erfaringer med vellykkede udviklingsprojekter. Her kan vi fortælle meget mere, f.eks. om, hvordan du kan mindske omkostningerne.   

MVP – Minimum Viable Product 

Konceptet MVP er med til at minimere din investering i både tid og ressourcer. MVP er en efterprøvet metode til at håndtere udvikling af systemer og applikationer til en cloud platform. Tanken er at reducere kravene til lancering af den første release af kørende applikation. MVP giver dig mulighed for kontinuerligt at teste applikationen og træffe valg baseret på resultaterne.

Vores projektleverance 

I projekter arbejder vi med to primære leveranceformer:

  • Udviklingsprojekter, hvor vi leverer applikationer i forhold til jeres behov eller, hvor vi har udført en detaljeret analyse af kravene sammen med jer.
  •  Agile teams, hvor I leder arbejdet med udvikling og projektledelse, og vi leverer ekspertisen til teamet. Dette bliver en stadig mere almindelig leveranceform. 

Vores service er baseret på at være innovativ og omkostningseffektiv. Vi er lokale, hvor du er, men kan takket være vores globale setup hurtigt  opbygge og skalere vores leverancer, så de matcher dine krav til projektet, med fokus på agilitet, effektivitet og omkostninger.

Vi tilbyder forvaltning og videreudvikling af de applikationer, som vi bygger, og vi tilbyder også forvaltning af eksisterende applikationer. At have en struktureret og proaktiv forvaltning giver både ro i maven og merværdi for dig som kunde. 

Sikker udvikling

Vi forstår vigtigheden af sikker udvikling og informationssikkerhed. Derfor er vi uddannede i ISO 27001, Information Security Management. Vi arbejder efter guidelines i OWASP secure development, det gælder også Privacy by design, hvilket betyder, at dit systemet allerede er udviklet med fokus på at være sikkert i designfasen.

Når du samarbejder med os, kan du føle dig tryg ved at diskutere sikkerhedsaspekter i forhold til systemet/applikationen.

Vores kompetencer

Precio Fishbone tilbyder et bredt udvalg af kompetencer 

  • Arkitektur-ekspertise inden for softwareudvikling 
  • Projektledelse, både administrativ og teknisk
  • Agile coaches og DevOps færdigheder 
  • Excellence inden for Office 365 og Azure 

Vil du vide mere?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.