img01
// WSP // Sharepoint

Et alsidigt virksomhedssystem til medarbejderne i WSP

Baseret på SharePoint 2013 har Precio Fishbone udviklet et omfattende virksomhedssystem til konsulentvirksomheden WSP. Målet med systemet til denne alsidige virksomhed er at gøre det daglige arbejde lettere, fremme samarbejdet over organisatoriske grænser og lette udveksling af viden mellem opgave og medarbejdere.

WSP Group er en global teknologi- og analysevirksomhed, som tilbyder konsulenttjenester til bæredygtig samfundsudvikling. Bare i Sverige har WSP cirka 3700 medarbejdere fordelt på godt 40 steder og er virksomme inden for flere kompetenceområder; bygning og industri, transport og infrastruktur samt miljø og energi. Bredde og mangfoldighed kendetegner med andre ord både medarbejderne og opgavetyperne, så behovet for et fælles virksomhedssystem er stort.

Et centralt system til al opgavestyring

Baseret på SharePoint 2013 har Precio Fishbone udviklet et omfattende opgave- og projektstyringssystem. Ved siden af forretningssystemet er dette virksomhedssystem WSP's centrale system, hvori de håndterer al opgavestyring vedrørende samarbejde, dokumenthåndtering, budgettering, beregning, rapportering med mere.

En unik support til hver enkelt opgave

Grundlaget for virksomhedssystemet er en hovedproces for alle opgaver, hvortil cirka 70 opgavetyper er identificeret. Både hovedprocessen og opgavetyperne har skabeloner og værktøjer koblet til sig, hvilket giver brugeren en unik support til netop den aktuelle opgave.

Består af tre dele

Virksomhedssystemet består af tre dele: Procespladsen, Forbedringspladsen og Arbejdspladsen.

  • Procespladsen er en processupport, hvor brugerne ser hvilke skabeloner og værktøjer, de skal anvende i de respektive opgavetyper.
  • Forbedringspladsen er den del, hvor brugeren kan melde tilbage med forslag til forbedringer i processerne eller rutinerne, så at alle forbedringsforslag indfanges unisont.
  • Arbejdspladsen er selve opgavestyringen. Her skaber brugeren opgaver, som automatisk forbindes med opgaveprocessen for den aktuelle opgave. Brugeren ser, hvor i processen man befinder sig, får direkte anvisninger om, hvad som skal gøres i de respektive trin, hvilke værktøjer, som skal bruges, og hvilke kontroller, som skal gennemføres m.m.

I Arbejdspladsen findes der support til opgavestyring, såsom budget, prognose og ressourcestyring med integration mod eksisterende forretningssystemer (PX fra Visma) samt rapportstyring ved hjælp af Microsoft Reporting Services. Virksomhedssystemet har også integration med Chaos Desktop til CAD-håndtering og dokumentationspakker ifølge krav fra det svenske Trafikverket.Læs mere om vores tilbud

SharePoint
SharePoint

SharePoint

Precio Fishbone er en af Nordens mest ansete og erfarne leverandører af løsninger baseret på SharePoint. Med over 13 års erfaring ... ...

Læs mere

Spørgsmål til casen?

Eigil Mølgaard

Send e-mail +45 31 52 03 13