img01
// RED BARNET // Sharepoint

Et brugervenligt system, som kvalitetssikrer Red Barnets programvirksomhed

Et brugervenligt system, som kvalitetssikrer Red Barnets programvirksomhed

Red barnet er en religiøs og partipolitisk uafhængig organisation, som værner om børns rettigheder. Arbejdet tager udgangspunkt i FN's konvention, som siger, at alle mennesker har lige værdi, men at børn har særlige rettigheder. Verden over kæmper Red Barnet for alle børns ret til at gå i skole, at blive beskyttet imod vold og overgreb, til mad og sygebehandling, og at deres stemmer bliver hørt.

Korrekte opfølgninger

Det er for Red Barnet meget vigtigt at kunne gennemføre korrekte opfølgninger og sikre, at alle midler når frem til den beregnede modtager, og at de bliver anvendt på en effektiv måde. Administrationen af bidrag følger et striks og kompliceret sæt regler, og som hjælp dertil har Red Barnet Sverige systemet Programme and Grant Management System.

Et både enkelt og kraftigt system

Da der skulle udvikles en forbedret og mere effektivt systemsupport til de 200 medarbejdere rundt om i verden, stod man over for flere udfordringer. Det skulle være både enkelt og kraftigt på én gang, og afgørende for løsningen var systemets muligheder for at fungere i lande og miljøer, hvor båndbredde er en mangelvare. Med Red Barnets globale struktur i tankerne er det nødvendigt at kunne samarbejde i et og samme system, på trods af at mange af brugerne kun har adgang til langsomme og dårlige opkoblinger.

Forståelse for virksomheden – en vigtig succesfaktor

I projektet blev Precio Fishbone en vigtig aktør. De har gennemført og har haft ansvaret for udviklingsarbejdet af det nye system. Precio Fishbone har arbejdet med Red Barnet i mange år, og viden om virksomheden og forståelsen af dens processer har været en vigtig succesfaktor i projektet. Desuden har Precio Fishbone stor erfaring med at bygge lignende løsninger baseret på SharePoint, hvor de kombinerer udnyttelsen af eksisterende funktionalitet med nye skræddersyede tilpasninger.

Enkelt og intuitivt

Systemet blev i begyndelsen anvendt i Vestafrika og senere i andre dele af Afrika samt Latinamerika og Asien. Red Barnet var meget tilfreds. Allerede under uddannelsen fik brugerne en hurtig forståelse for systemet og kunne bruge funktionerne på egen hånd, hvilket viser, hvor intuitivt og enkelt det er.

En succes

Sammenfattende beskriver Red Barnet projektet som en succes. Den efterspurgte funktionalitet er blevet leveret til tiden, ifølge planen og inden for budgettet. ”Det er lykkes for os at skabe et system, som fuldt understøtter de vigtige processer, som håndterer et bidrags vej igennem organisationens virksomhed, fra ansøgning til resultat,” siger Lotta Nordström, som i dag ikke længere er i organisationen, men dengang var projektleder. ”Det er et af de mest vellykkede projekter, jeg har deltaget i.”Læs mere om Sharepoint

SharePoint
SharePoint

SharePoint

Precio Fishbone er en af Nordens mest ansete og erfarne leverandører af løsninger baseret på SharePoint. Med over 13 års erfaring ... ...

Læs mere
Pakkeløsninger
Pakkeløsninger

Pakkeløsninger

Læs blandt andet om vores Omnia suite til bedre digital vidensdeling i din organisation

Læs mere

Mere information?

Eigil Mølgaard

Send e-mail +45 31 52 03 13