img01
// Hyresgästföreningen // Sharepoint

Et fælles intranet for både medarbejdere og særligt fortrolige

I september 2012 lancerede Hyresgästföreningen et SharePoint-baseret intranet, bygget af Precio Fishbone. Det fungerer vældigt godt, siger Anna Grevlind, Hyregästföreningens chef for digitale kanaler. Vi har nu et åbent og fælles intranet for både medarbejdere og særligt fortrolige.

Inden lanceringen havde Hyresgästföreningen et gammelt og umoderne intranet, som de var mere eller mindre tvunget til at udskifte.
– Det var bygget i et værktøj, som ingen i Sverige længere arbejder med, fortæller Anna Grevlind. Et crash havde været ødelæggende for virksomheden.

Krav til dokumenthåndtering

Sagt som gjort. De bestemte sig for at skaffe et nyt intranet, og ifølge de direktiver, som blev opstillet, skulle det være et intranet med dokumenthåndtering. 
– Ud fra dette direktiv foretog vi en undersøgelse, som endte med, at vi besluttede os for at bruge SharePoint.

Udbud i to trin

Derefter foretog vi et udbud, og det vandt Precio Fishbone. 
– De var ganske enkelt de bedste, efter de kriterier vi havde, siger Anna Grevlind. Fra referencer til gennemsigtighed, hvad angår prissætning.
Udbuddet skete i to trin.
– Det første trin handlede om at færdiggøre kravspecifikationen og sammen med leverandøren finpudse kravene. Jeg synes, at det var en god fremgangsmåde. På den måde er man meget mere sikker på, hvad man har brug for, inden man trækker andre ind i projektet
– Vi var meget tilfredse med Precio Fishbone efter det første skridt og valgte at fortsætte samarbejdet med dem også i trin 2.

Stor tillid til brugerne

Samarbejdet med Precio startede i januar 2012, og i september samme år blev det nye intranet lanceret.
– Det kan ikke sammenlignes med det gamle, siger Anna Grevlind. Nu har vi et fælles intranet, som bygger på åbenhed, indsigt og delagtighed både for medarbejdere og særligt fortrolige. Vi har hidtil cirka 850 ansatte og 1000 særligt fortrolige brugere, og vi udviser dem et stort ansvar og en stor tillid. Alle kan offentliggøre og læse alle indlæg. 
– Det fungerer rigtigt god, hvilket ikke mindst mærkes på de hundredvis af indlæg, som offentliggøres hver måned.

Sæt fart på byggeriet på flerhem.nuLæs mere om Sharepoint

SharePoint
SharePoint

SharePoint

Precio Fishbone er en af Nordens mest ansete og erfarne leverandører af løsninger baseret på SharePoint. Med over 13 års erfaring ... ...

Læs mere

Mere information?

Eigil Mølgaard

Send e-mail +45 31 52 03 13