SharePoint 2013 Office 365

Sådan kan vi hjælpe dig

Er du IT-ansvarlig eller kommunikationsansvarlig, og vil du gerne hjælpe din organisation med at få det rette værktøj og derved øge kommunikationseffektiviteten? Så kan vi hjælpe dig.

Kommunikatoren

Som informations- og kommunikationsansvarlig arbejder du hele tiden på at støtte din organisation i at kunne stille til rådighed, finde og formidle relevant information og viden, som letter og forbedrer virksomhedens daglige arbejde. Vi hjælper dig med, hvordan du får en vellykket intranet- og samarbejdsløsning, som tilgodeser moderne kommunikationskrav.


IT-ansvarlig

En IT-afdeling tager sig af mange løsninger i sin organisation. IT-platformen for intern kommunikation og samarbejde bliver et stadig vigtigere strategisk element. Det er vigtigt, at afdelingerne for IT og information/kommunikation har forståelse for hinanden, og at man i fællesskab kan tage sig af virksomhedens behov vedrørende intranettet. Vi hjælper dig med, hvordan du kan tænke og bære dig ad for at skabe forudsætningerne for et vellykket resultat i din organisation.

Et unikt intranet bygger på erfaring

Det rette intranet skaber engagement og giver samtidigt forudsætninger for forbedret samarbejde og deltagelse blandt de personer, som bruger det. Precio Fishbone præsenterer Omnia Intranet. En pakkeløsning, der samler vores erfaringer fra over 800 intranetprojekter, og som tilbyder alle de funktioner, værktøjer og egenskaber, som et populært og anvendt intranet skal indeholde.

Opdag Omnia

Vi har skabt Omnia Intranet ud fra mange års erfaring og vores kunders oplevelser og tilbagemeldinger. Resultatet er en intranetpakke, som sætter brugeroplevelsen og smarte funktioner i centrum.

Lad os tage dig med ud på en intranetrejse, hvor Precio Fishbone viser dig både kvalitet og tryghed.

Inspiration og viden om intranet og kommunikationsløsninger

Intranet og kommunikationsløsninger bliver stadig vigtigere for moderne virksomheder, som skal holde trit med de hurtige forandringer, der sker. Det er ikke altid så nemt at finde den rette løsning. Kravene og ønskerne er mange, og der findes flere forskellige løsninger på markedet. Hvilke tanker skal man gøre sig, når man skal vælge løsning? Hvad er vigtigt, og hvordan bør man agere, for at intranettet bliver vellykket? Hvordan skaber man fordele for virksomheden og positive brugeroplevelser? Med udgangspunkt i vores lange erfaring har vi samlet information og viden på dette felt, som vi håber vil kunne inspirere dig og give dig en større indsigt og forståelse.

Oplev Omnia

Omnia Intranet er en smagfuldt designet pakke bestående af færdige koncepter, skabeloner, smarte funktioner og let anvendelige værktøjer. Udarbejdet til at gøre det lettere for brugeren, redaktøren og administratoren.
Lad os tage dig med ud på en kortere Omnia-rejse. Se vores kortfilm, og få en fornemmelse af, hvordan Omnia kan effektivisere og forenkle

Enkelt og tydeligt. Overalt.

Omnia Intranet giver brugeren adgang til relevant information, smarte funktioner, kollegaer, dokumenter og samarbejdsflader – når og hvor som helst. På mobilen, tablet og den almindelige PC. Omnia Intranet er en responsiv løsning, som bygger på Office 365 og SharePoint Online.

Hvad er Brugeroplevelsen?

Omnia betyder helhed og står for oplevelsen af det komplette intranet. Vi har skabt funktioner og værktøjer, som brugere, redaktører og administratorer længe har efterspurgt, og siden har vi gjort dem brugervenlige.

Den kløft, der er mellem en værktøjskasse i SharePoint og den færdige og designede helhed, udfylder Omnia med en appetitlig brugerflade og smarte funktioner. Et intranet, som man både kan og ønsker at bruge.

Værktøjer

Smarte søgefunktioner
Personligt meddelelsespanel
Forenklet publiceringsværktøj
Udvidet navigation

Samarbejde

Digitale samarbejdsflader
Dokumenthåndtering
Færdige skabeloner
Samlet og personlig
Information på startsiden

Kommunikation

Nyhedsstrøm
Sociale processer
Chat, meddelelser, kommentarer
Hjælpecenter

Profil

Personlig og rollestyret startside
Personlig udformning
Min egen arbejdsflade

Struktur

Tydelig og enkel navigation
Færdig grundstruktur
Smart udnyttelse af metadata

Indhold

Let redigering af indhold for redaktører og administratorer.
Responsivt
Færdige og designede skabeloner

Velkommen til Omnia

Et godt intranet skal opleves. Vi vil tage dig med ud på en kortere rejse, hvor du kan opleve og fornemme et rigtig godt intranet. Udfyld dine kontaktoplysninger nedenfor, så kontakter vi dig og fremviser en enkelt demo. Ja tak, jeg vil gerne opleve Omnia Intranet!

Tre enkle licensformer

For Omnia Intranet kan vi tilbyde tre forskellige licensformer. Det giver jer mulighed for at vælge licensmodel ud fra de behov og forudsætninger, som passer til jer og er bedst for jeres organisation.

Abonnement

Månedligt abonnement

En basisløsning, som er klar til brug, og hvor kunden ikke har brug for videreudvikling eller tilpasning.

I abonnementet indgår løbende opdateringer af produktet, hvad angår forbedringer, ny funktionalitet osv.

Let indføring, som giver en løsning efter bedste praksis. Henvender sig først og fremmest til organisationer med under 1000 brugere.

Enterprise Online

En produktlicens med en årlig opdateringsaftale

Kundens behov stemmer vel overens med mulighederne i Omnia Intranet og Office 365, men kunden har behov for kundedefinerede tilpasninger, nu eller i fremtiden. Indføringen sker i projektform.

I opdateringsaftalen indgår løbende opdateringer af produktet, installation af opdateringer, en Azure-instans samt direkte adgang til produktteamet i tilfælde af fejlmelding.

Enterprise On-prem/enterprise online dedicated

En produktlicens med en årlig opdateringsaftale

Kundens behov stemmer vel overens med mulighederne i Omnia Intranet og Office 365, men kunden har behov for kundedefinerede tilpasninger, nu eller i fremtiden. Indføringen sker i projektform.

I opdateringsaftalen indgår løbende opdateringer af produktet, installation af opdateringer, en Azure-instans samt direkte adgang til produktteamet i tilfælde af fejlmelding.

Effektiv indføring

Med Precio Fishbones mange års erfaring med intranetprojekter får du en hurtig, tryg og effektiv indføring af Omnia Intranet. Vores arbejdsmåde og model er blevet optimeret i årenes løb for at skabe så effektiv en proces som muligt. Gennemførelsen af et projekt kan se således ud:

Webinarer for alle

Vores webinarer giver dig nyttig information og viden om den digitale arbejdsplads, vi viser eksempler og demoer af løsninger på specifikke problemstillinger. Det tager en time at gennemgå et emne og vi lover du er blevet lidt klogere bagefter. Vores webinarer er også et godt sted at hente inspiration, man kan tage med hjem. Det er også et godt sted at høre om tanker og trends fra personer der har arbejdet med implementering af digitale arbejdspladser i lang tid. Vores webinarer er gratis og alle er velkomne.

Vi er Precio Fishbone

Vi er en af nordens førende specialister i løsninger baseret på SharePoint og Office 365. Vi har nogle af markedets bedste produkter til Intranet, kvalitetsledelsessystemer og dokumenthåndtering. Vores produkter giver kunderne en velafprøvet, moderne og effektiv løsning og en tryg rejse fra det indledende projekt over kontinuerlig administration og til udvidede behov. Vi har i dag ca. 200 ansatte og har selv kontorer i Danmark, Sverige samt i England, Canada og Vietnam. Vi er Microsoft guld partner, og vores øvrige fokusområder er: Integration, Webudvikling og Change Management.

Hej! Jeg er Anders Fagerlund. Jeg brænder for viden om og udvikling af brugervenlige løsninger, som skaber værdi for kunden. I over 15 år har jeg arbejdet med Microsoft-baserede løsninger og udviklingen af smarte funktioner til for eksempel intranet. Det har lært mig, hvad der er vigtigt for kunden i en verden, hvor alt sker hurtigere og hurtigere, især digitalt.

Velkommen til Precio Fishbone.

Anders Fagerlund, Løsningsspecialist
+46 (0)708-24 80 10