Omnia Intranet - verdens bedste intranetløsning

Precio Fishbones produkt Omnia Intranet kommer på første pladsen i den mest omfattende evaluering af intranetprodukter baseret på SharePoint og Office 365. I rapporten fra Clearbox får Omnia Intranet udmærkelsen Intranet Choice Europe.

Analyse og konsulentfirmaet Clearbox har for nylig lanceret sin årlige evaluering af Intranet in a box produkter til SharePoint og Office 365, og i år er rapporten mere omfattende end nogensinde før. På trods af at rapporten kun omfattede produkter og leverandører med en stærk track record, blev i alt 34 produkter analyseret og vurderet. Vinderen i årets undersøgelse er Omnia Intranet fra Precio Fishbone som avancerer fra en syvende plads i sidste års rapport til top spot i årets evaluering.

Intranet Choice - Europe Logo

Omnia Intranet er et produkt designet til at danne grundlag for en moderne digital arbejdsplads. Produktet supplerer Office 365 eller SharePoint ved bl.a. at bidrage til et stærkt koncept for udgivelse og indholdsstyring, en sammenhængende ramme for organisationens samarbejdsmiljø samt enkle og personlige grænseflader og arbejdspraksis for brugeren.
Evalueringen varer i tre måneder og fokuserer på identificerede krav inden for otte nøgleområder identificeret af Clearbox. De deltagende leverandører skal kunne dokumentere og demonstrere, hvor godt de opfylder kravene og derefter får de en karakter fra 1-4.
"Det er naturligvis meget glædeligt, at Omnia-intranettet modtager denne form for anerkendelse," siger Anders Fagerlund, produktchef for Omnia. Clearbox udgør den største og mest omfattende rapport om digitale arbejdspladser, og konkurrencen i området er benhård. Så at være øverst på skamlen er et godt skulderklap til alle, der er involveret i at udvikle Omnia-produkterne.
Omnia-intranettet har også modtaget Intranet Choice Europe-prisen, som understreger, at produktet er meget stærkt i et internationalt perspektiv.