SharePoint 2013 Office 365
Få hjälp att hantera dina utmaningar

Få hjælp til at håndtere dine udfordringer

At håndtere dokumenter på den digitale arbejdsplads kan ofte skabe forvirring og frustration for både slutbrugere og organisationen som helhed. Omnia Document Management kan hjælpe dig med at håndtere disse udfordringer.

Det rigtige dokument på det rigtige sted

Omnia Document Management giver mulighed for at distribuere korrekte dokumentskabeloner til de rigtige brugere på tværs af hele organisationen. Dette gør det nemt at oprette nye forretningskritiske dokumenter af høj kvalitet hver gang. Omnia Document Management giver også mulighed for at definere en fast livscyklus for organisationens vigtigste dokumenter, baseret på forskellige dokumenttyper. På den måde bliver livet lettere for både forfattere og læsere af dokumenter, da man skaber en orden og struktur som er nem at vedligeholde over tid.

Omnia Document Management

Omnia Document Management er en veldesignet færdig løsning bestående af et heldhedskoncept for at arbejde med skabeloner, intelligente funktioner og let tilgængelige dokument værktøjer. Alt sammen tilpasset slutbrugeren, forfatteren og administratorens behov.
Få en tour rundt i Omnia Document Management. Se på vores film og få en fornemmelse af produktet og hvordan du kan arbejde mere effektivt og struktureret med dokumenter i Office 365 og SharePoint.

Mallhantering

Få styr på dine dokument skabeloner

Med Omnia Document Management bliver det nemt at få styr på dokument skabeloner på tværs af hele organisationen. Administratorer kan oprette og vedligeholde skabeloner centralt og publicere til resten af den digitale arbejdsplads.

Opret forretningsdokumenter

Med Omnia Document Management bliver det nemt at oprette forretningsdokumenter af højeste kvalitet baseret på centralt styrede skabeloner. Uanset om hvor brugeren befinder sig på den digitale arbejdsplads (OneDrive, Teamsite eller på forsiden af intranettet), så er de rigtige skabeloner kun et klik væk.

Hantera dokumentens livscykel

Håndtering af dokumenters livscyklus

Med Omnia Document Management kan man definere hvordan livscyklussen skal være for alle organisationens vigtigste dokumenter. Administratorer kan opsætte regler for metadata, godkendelse, review, konvertering til PDF, notifikation m.m. Der er også værktøjer til at sikre en struktureret vedligeholdelse af dokumenters indhold over tid.

Opret og vedligehold forretningsdokumenter

Med Omnia Document Management kan dokumentejere og forfattere oprette og vedligeholde forretningsdokumenter baseret på virksomhedens forretningsregler. Det bliver nemt at håndtere hver enkelt dokument på den rigtige måde og skaber struktur og kvalitet for alle forretningsdokumenter.
Med Omnia Document Management kommer alle forretningsdokumenter til at være tilgængelige i den rigtige kontekst. En bruger kan nemt navigere, søge, filtrere sig frem til de helt rigtige dokumenter og man er aldrig i tvivl om hvilken version af et dokument, som er den gældende publicerede version.

Definier dokumentets livscyklus

Dokumentprofiler og egenskaber.
Politikker for dokumenttyper.
Dokumentskabeloner.
Arkiveringsregler.
Bulk opdatering af egenskaber.

Forretnings dokumenter

Opret og upload dokument.
Publicer dokument.
Opret links mellem dokumenter.
Dokument- og workflowhistorik.
Flyt dokument.

Dokumentstrukturer og workflows

Kommentar workflow.
Godkendelses workflow.
Review workflow.
Rapporter over forældede dokumenter.
Afpublicering af dokument.

Øget produktivitet

Wizard til dokument oprettelse.
Feedback på dokument.
Læst og forstået.
Mine seneste dokumenter.
Seneste dokument opdateringer.

Brugeroplevelsen

Oversigt over dokumenter.
Søg og filtrer.
Notifikationspanel.
Personaliseret navigation.
Quick Search.

Administration

Administratorsportal.
Design, layout og logo.
Team site skabeloner.
Brugervejledninger.
Produkt dokumentation.

Vil du have en demo?

Kontakt os for at se hvordan Omnia DM og Office 365 kan kombineres for at skabe en digital arbejdsplads med den rigtige support for at håndtere organisationens forretningsdokumenter.