SharePoint 2013 Office 365

Et helt unikt intranet bygget på mange års erfaring

Det rigtige intranet skaber engagement og giver samtidig alle forudsætninger for bedre samarbejde og vidensdeling for organisationen. Precio Fishbone præsenterer Omnia Intranet. En færdig løsning som indkapsler erfaring fra mere end 800 intranet projekter og som tilbyder alle de funktioner og egenskaber som et godt, brugervenligt og effektivt intranet skal indeholde.

Opdag Omnia

Vi har skabt Omnia Intranet ud fra vores erfaring de seneste 20 år. Produktet bygger derfor på vores kunders oplevelser og feedback gennem mange år. Resultatet er et intranet, so sætter brugeren i centrum og skaber en oplevelse uden friktion med mange intelligente funktioner, som hjælper brugeren hver dag.

Lad Precio Fishbone tage dig med på en tryg rejse mod et nyt intranet i Office 365 og SharePoint, hvor kvalitet er i højsædet.

Inspiration och kunskap

Inspiration og viden om intranet og kommunikationsløsninger

Intranet og kommunikationsløsninger bliver mere og mere vigtige i moderne organisationer.
At finde den rigtige løsning er ikke altid let. Krav og behov er mange og der findes flere løsninger på markedet. Hvordan vælger man den rigtige løsning? Hvordan lykkes man med sit intranet? Hvordan skaber man ekstra værdi og sikre sig at medarbejderne anvender intranettet?
Med udgangspunkt i vores mange års erfaring har vi samlet information og viden, som kan inspirere dig og give en bedre indsigt i hvordan man lykkes med et intranet.

Omnia Intranet

Omnia Intranet er en veldesignet løsning bestående af skabeloner, intelligente funktioner og brugervenlige værktøjer, som samlet set giver brugeren et færdigt koncept for hvordan man bedst muligt arbejder i Office 365 og SharePoint. Hele løsningen er tilpasset for at forenkle og effektivisere brugerens dagligdag, uanset om det er slutbrugeren, redaktøren eller administratoren.
Lad os tage dig med på en Omnia tour. Se på vores film og få en ide om hvordan Omnia kan forenkle din hverdag.

Enkelt och tydligt. Överallt.

Nemt og fleksibelt. Alle steder.

Omnia Intranet giver brugeren tilgang til relevant information, intelligente funktioner, kollegaer, dokumenter og samarbejdsrum - altid og alle steder. På mobilen, tablet eller PC. Omnia Intranet er en responsiv løsning som bygger på Office 365 og SharePoint Online.

Hvad mener i med The User Experience?

Omnia betyder helhed og står for en oplevelse af det komplette intranet. Vi har lavet funktioner og værktøjer, som slutbrugere, redaktører og administratorer længe har efterspurgt og gjort dem brugervenlige. Omnia udfylder de mangler som findes i SharePoint og giver dig en færdig helhedsoplevelse, med en veldesignet brugergrænseflade og intelligente funktioner. Kort sagt et intranet, som man både kan og har lyst til at bruger hver dag!

Værktøjer

Intelligente søgefunktioner
Personlige notificeringer
Nem forenklet publicering
Udvidet navigation

Samarbejde

Digitale samarbejdsrum
Dokumenthåndtering
Færdige skabeloner
Konsolideret og personaliseret information på startsiden

Kommunikation

Newsfeed
Social feed
Chat, notifikation, kommentarer
Hjælpecenter

Profil

Personaliseret startside
Find kollega
Personlig profilside
Mine dokumenter

Struktur

Enkel navigation
Færdig grundstruktur
Intelligent udnyttelse af metadata

Indhold

Nem redigering af indhold for redaktører
Responsive
Færdige skabeloner

Vil du have en demo?

Et godt intranet skal opleves. Vi tager dig på en tour rundt i Omnia Intranet, så du kan se med egne øjne hvordan en rigtig god løsning kan se ud. Udfyld dine kontaktoplysninger nedenfor, så kontakter vi dig for at aftale nærmere.