Precio Fishbones værdigrundlag er en rettesnor, som sammenfatter vores værdier og ambitioner.

Precio Fishbones værdigrundlag er den base, hvorfra vi ser på os selv som selskab og vores medarbejdere. Den kan sammenfattes i tre værdiord – Faglighed, Indsigt og Passion. Vores værdigrundlag skal gennemsyre hele virksomheden: Hvordan vi kommunikerer, hvordan vi agerer internt og eksternt, hvordan vi træffer beslutninger, hvordan vi behandler vores kunder, og hvordan vi sætter vores mål.

Faglighed

Precio Fishbone er en moderne virksomhed, der er på forkant med branchen, en førende virksomhed i konstant udvikling. En virksomhed med specialister, som tænker i nye baner og hurtigt tager ny viden til sig. Virksomheden er inspirerende, udfordrende og understøtter personlig kompetenceudvikling. Dette sammen med vores ambition om at være en Microsoft-specialist giver os en særstilling på markedet, hvilket hjælper os med at arbejde på de projekter, vi ønsker, og rekruttere flere specialister, og gør, at man er stolt over at arbejde for Precio Fishbone.

Indsigt

På Precio Fishbone forstår vi, at vores kunders succes også er vores egen succes. Vi gør os umage for at forstå vores kunders virksomhed og kontekst, så vi kan levere den løsning, som på lang sigt er bedst for kunden. Ved at agere ansvarsfuldt og ærligt, med både fornuft og følelse, bliver vi en pålidelig leverandør med gode relationer til vores kunder. 

Internt bidrager vi til kompetenceoverførsel og informationsudbredelse. Det skaber en lærende organisation og bidrager til, at vi udvikler både hinanden og virksomheden.

Passion

Hos Precio Fishbone brænder vi for det, vi gør. Her findes både hjerte og hjerne, og vi laver altid en smule ekstra, som gør en forskel. Vi behandler vores kunder med omtanke og ægte interesse. Vi er lydhøre, og sørger for, at de får mere, end de forventer sig. 

Samme vilje til at lytte og hjælpe gennemsyrer alt samarbejde medarbejderne imellem. Vi engagerer os i hinandens succes og problemer og stiller op, når andre har brug for hjælp. Det fremmer arbejdsglæden, og vores omtanke for hinanden gør Precio Fishbone til en arbejdsplads, hvor vi alle trives.