Omnia topper listen i Clearbox rapport

Omnia er igen placeret bedst på markedets mest omfattende rapport om intranet-in-a-box produkter til Office 365 og SharePoint. Produktet modtog fremragende anmeldelser for alle evaluerede scenarier og fremhæves også i år for fremragende omkostningseffektivitet.

Det engelske konsulentfirma ClearBox Consulting har netop udsendt den femte udgave af sin årsrapport, der undersøger markedet for digitale arbejdspladser og intranetprodukter. Rapporten sigter mod at give forretningsudviklere, intranetejere og IT-folk en forståelse af markedet og muligheden for at sammenligne produkter med forretningskrav. Rapporten indeholder en omfattende gennemgang af 30 produkter og en lettere gennemgang af yderligere 22 produkter.
I rapporten konkluderes det, at Omnia er et fremragende produkt, der fungerer meget godt med Microsoft's produkter. Gennemgangen nævner, at brugere vil sætte pris på den intuitive grænseflade, at redaktører kan glæde sig over fremragende publiceringsværktøjer, og at administratorer vil få hjælp i deres arbejde gennem produktet støtte til administration og opfølgning.
Omnia's førende performance, med svartider på godt under et sekund, får også meget positive anmeldelser.
"Vi er tydeligvis meget tilfredse med, at Omnia igen er blevet placeret i toppen af ​​denne omfattende rapport, ikke mindst fordi konkurrencen på markedet er så hård", siger Anders Fagerlund, Omnias marketingchef. Da brugerens oplevelse altid har været i fokus for os, da vi udviklede produktet, føles det godt at bemærke, at vi fik de højeste karakterer i den forbindelse. Det var også godt at se, at produktets performance fremhæves. Det er et område, vi fører inden for, og som vi ved, er vigtigt for vores kunder.

Læs mere om rapporten via dette link.

Du er også velkommen til at besøge vores Omnia website, for at få flere oplysninger om produktetet, eller kontakte:

Eigil Mølgaard
Telefon: +45 31 52 03 13
E-mail: eigil.molgaard@preciofishbone.dk

Nyheder