Omnia Intranet - bedste i verden

Omnia Intranet har fået top karakterer i den seneste version af Clearbox Consultings rapport om færdige intranet løsninger

Clearbox Consulting laver hvert år en rapport over alle intranet-in-a-box løsninger, som findes i hele verden. De fokusere på løsninger som laves til Office 365 og SharePoint. I den seneste rapport som blev publiceret i går, for Omnia Intranet top karakterer. Alle produkter vurderes på 8 funktionelle parametre og sammenlignes med hinanden. Ud af de 34 evaluerede produkter er Omnia Intranet og Unily de eneste som får 25 point samlet set og deler dermed førstepladsen!
Wizdom kommer ind på en flot andenplads, med kun et point mindre. IntraActive som også er kendt på det danske marked ligger lidt længere nede af listen med 19 point.

Omnia Intranet

Vi er meget glade for at et uvildigt konsulentfirma rater vores produkt som det bedste i verden og det bekræfter at den store indsats og investering vi har gjort for netop at skabe verdens bedste og mest brugervenlige Intranet har båret frugt.
Hvis man sammenligner både funktionalitet og pris, i rapportens resultater er der ikke længere nogen tvivl om hvor man få mest for pengene, da Omnia Intranet ligger på et bedre og mere attraktivt pris niveau end alle de andre i top 5!

Intranet Choice

 

"We were impressed with Omnia as an all-rounder. Its content management environment is easy to use and the product manages to balance SharePoint compatibility without being too constrained by it."
- Citat ClearBox Consulting Ltd

Du kan læse mere om evalueringen og få flere detaljer her: https://www.clearbox.co.uk/portfolio-item/sharepoint-intranets-in-a-box-report-2018.

Nyheder