Omnia er bedst af alle Intranet in a box produkter

Omnia Intranet har igen fået en flot førsteplads blandt alle intranet-in-a-box produkter til Office 365 og SharePoint. Omnia fik igen top karakterer for funktionalitet, koncept, pris, brugeroplevelse og support i den mest omfattende rapport på markedet.

Det engelske konsulentfirma Clearbox har lige udgivet deres fjerde udgave af den årlige markedsrapport vedrørende intranet-in-a-box produkter til SharePoint. Rapporten har til formål at hjælpe beslutningstagere, intranet ansvarlige og IT professionelle med at forstå markedet og finde det rigtige produkt til at matche deres krav. Og ligesom foregående år er denne rapport større end tidligere, da den nu inkluderer 39 etablerede produkter som har en dokumenteret kundebase, samt 17 yderligere intranet acceleratorer.

Omnia Intranet er selvfølgelig med i rapporten og for anden år i træk, bliver produktet evalueret som det bedste af alle, i et modent og konkurrencepræget marked.

Clearbox 2019

Omnia er nummer 1

Alle produkter i undersøgelsen er blevet evalueret på en lang række parametre, såsom implementeringsmuligheder, mobilitet, tilgængelighed, produkt support, opdateringsfrekvens, bruger community, partner netværk og kunde udtalelser. Desuden er alle produkter blevet meget nøje analyseret i forhold til otte løsningsscenarier baseret på kunders behov indenfor nyhedspublicering, brugervenlighed, søgning, statistik, sociale funktioner og vidensdeling. Hvert produkt har fået en karakter for hver enkelt scenarie, samt en vurdering af pris i forhold til forskellige kundestørrelser.

Rapporten konkluderer: "at Omnia giver en flot og nem brugeroplevelse med fokus på at gøre indholdspublicering nemt, hurtigt og effektivt. Produktets stærke faciliteter omkring målretning, mobil oplevelse, self-service og statistik giver en integreret helhedsoplevelse for redaktører og administratorer." Du kan købe den fulde rapport her

Rapporten på mere end 500 sider giver din organisation et godt værktøj til at shortliste hvilke produkter, som vil passe jeres behov bedst. Omnia vil være en rigtig god kandidat, da Clearbox igen i år siger at Omnia giver ”best bang for the buck”

Vil du vide mere

Vi har løbende gratis webinarer og andet materiale, hvor du kan lære mere om Omnia og hvordan dvores produkt kan hjælpe i rejsen mod en digital arbejdsplads, se mere her: Vidensbanken

Vi giver også meget gerne en gratis demo til dig og dine kollegaer, bestil din demo her: Demo

Hvis du har andre spørgsmål eller vil have mere information om Omnia så kontakt: Eigil Mølgaard.

Nyheder