Nyt partnerskab med UIPath

Vi er i denne uge blevet sølv partner med UIPath. Partnerskabet indebærer at vi nu kan hjælpe vores kunder med Robotic Process Automation baseret på UIPath's platform

Robotics

Certificering

Som en del af partnerskabet skal man igennem et intensivt træningsforløb og certificere et antal konsulenter i brugen af UIPath's suite af produkter, samt forståelse af processen med at gennemføre et RPA projekt. Vi er så heldige at have denne kompetence nu og glæder os til at kunne kaste os over dette område.

Den digitale arbejdsplads og RPA

For os ligger RPA i naturlig forlængelse af det arbejde vi allerede hjælper vores kunder med, nemlig at digitalisere og effektivisere medarbejdernes dagligdag ved at lave fremtiden digitale arbejdsplads. Med RPA introduceres en helt ny type digital medarbejder i form af en software robot, som kan overtage kedelige rutineprægede opgaver og dermed frigøre tid hos den enkelte medarbejder. RPA har den alt afgørende fordel at det ikke kræver dyre integrationer eller store tekniske projekter, men at man blot lærer den digitale medarbejder / robotten de opgaver den skal tage sig af ved at indspille sekvensen ligesom man selv ville udføre den.

Nyheder