Vi skaber værdi for vores kunder

Vi gør os umage for vores kunder og ved at vi aldrig er bedre end den sidste leverance vi har leveret!

Precio Fishbone og Microsoft - et tæt partnerskab 

Precio Fishbone er et selskab bestående af specialister, der har fokus på Microsoft-baserede løsninger. Vi er bedste venner med Microsoft og endda Guld- og Sølvpartner på seks forskellige kompetenceområder. Vores ekspertise inden for disse seks områder er afgørende for vores egen og vores kunders succes. Vi arbejder både med projekter og med ressourceopgaver. Vi tilbyder komplette opsætninger til support og administration af udviklede applikationer. Tryghed og langsigtet samarbejde er centrale elementer i vores kunderelationer. 

En ekspertvirksomhed, med høj faglighed - på forkant med teknologien 

Vores vigtigste tekniske platform er Microsoft .NET. Vores udviklingsmetode er smidig og bygger på SCRUM. Vores ambition om at være en ekspertvirksomhed og på forkant med teknologien betyder, at vi investerer meget i kompetenceudvikling og uddannelse. Vi deltager i "beta-programmer" sammen med Microsoft, hvor vi er testpiloter for ny teknologi. Precio Fishbone har været beta- og lanceringspartner for Microsoft ved hver ny version af SharePoint siden dens første lancering i 2001. Vi har en tydelig struktur og metode til, hvordan vi udbreder viden internt og på den måde bredt formidler ny viden til så mange som muligt i selskabet. 

Kravdefinering og forståelse for virksomheden 

Teknologien er vigtig, men det som danner grundlaget for de løsninger, vi udvikler, og som skaber fordele for vores kunders virksomhed, er kravdefinering og evnen til at forstå virksomhedens problematik og kontekst. Dette stiller også krav til vores kunder. Kundernes engagement er en vigtig faktor til succesfulde løsninger og relationer. Blandt Precio Fishbones rådgivende specialister findes nogle af branchens bedste undersøgere, krav-/virksomhedsanalytikere og projektledere. Disse kompetencer er afgørende for vores opgaver og leverancer og for at opnå tilfredse kunder. 

Omkostningseffektive løsninger, som giver fordele for virksomheden 

Vores kunder er ligeligt fordelt mellem den private og offentlige sektor, og vores mange rammeaftaler inden for den offentlige sektor giver os store muligheder for at arbejde proaktivt med et stort og bredt kundegrundlag. Precio blev dannet i 2001, da systemudviklingsaktiviteten i IMS Data brød ud, og blev oprettet som både et selvstændigt selskab og varemærke. I februar 2015 gik vi sammen med SharePoint-specialisten Fishbone Systems og oprettede dermed Sveriges førende specialistselskab inden for SharePoint og Office 365. Vi har i dag kontorer i Danmark, Sverige, Vietnam, England og Canada. Vi består i dag af over 200 specialister med kompetencer, der supplerer hinanden, og med et og samme mål – at skabe omkostningseffektive løsninger, som giver fordele til virksomheder. Vores specialister har i gennemsnit ti års konsulenterfaring, og vi kan tilbyde højt kvalificerede IT-konsulentydelser inden for bl.a. krav-/og virksomhedsanalyse, undersøgelser og forstudier, arkitektur, udvikling, projektledelse samt test. Vi leverer gennem gennem ekspertise, der bygger på faglighed, indsigt og passion. 

Vi har et klart værdigrundlag, som giver stabilitet og transparens hos både ansatte og kunder. 

Vores værdier erFaglighed, Indsigt og Passion. De skal gennemsyre alt, hvad vi gør: vores virksomhed, vores opgaver og vores handlinger. Vi skal udføre vores opgaver med et engagement og et nærvær, som rækker langt længere end en traditionel kunde- og leverandørrelation. 

Foruden disse nøgleord er kvalitet afgørende i alle vores leverancer. Vi arbejder med NKI-opfølgninger for bedre feedback og opfølgning fra vores kunder. Vi arbejder også med særlige kvalitetsteam, der har til opgave at foretage kvalitetsundersøgelser af vores udviklingsprojekter. Alt sammen for at sikre høj kvalitet i samtlige leverancer. 

Læs gerne mere om vores værdigrundlag, og hvordan vi opfatter vores værdier her. 

Precio Fishbone er børsnoteret på NASDAQ Stockholm First North Premier og har ca. 1 000 registrerede aktieejere.