Velkommen til Omnia Online Conference 2021

Omnia Online-konferencen er det største forum i 2021 for alle, der trænger til ny inspiration, nye ideer og ny viden. Konferencen, som er gratis, foregår på engelsk og er åben for alle, der har en Omnia intranetløsning.

Tid og sted: 10. juni kl. 10.00 til 15.00.

”Vi har lavet en fantastisk dag med et spændende mix af både kundesager, træningssessioner og produktinformation.”, fortæller Eigil Mølgaard, CEO Precio Fishbone Danmark.

Intranettet er en effektiv platform, når det handler om skabe produktivitet og medarbejderengagement. Det er med til at sikre, at medarbejderne ved, hvad der foregår, har let adgang til alle de nødvendige oplysninger, som de bruger i deres daglige arbejde og giver hurtig adgang til værktøjer til at samarbejde og interagere effektivt med kollegaerne.

” Vi udvikler konstant Omnia. Det er en del af vores strategi, altid at være på forkant med udviklingen inden for den digitale arbejdsplads og altid at have en stærk integration med værktøjerne i Microsoft 365. Vi ser for eksempel frem til at vise, hvordan man kan styrke medarbejderoplevelsen gennem et helt nyt koncept, baseret på erfaringer med Microsoft Viva.”, siger Eigil Mølgaard.

Vi glæder os til at se dig den 10. juni!

Hvis dato og klokkeslæt ikke passer dig, så tilmeld dig alligevel, så sender vi dig præsentationer og optagelser efter konferencen.

Læs mere om konferencen og tilmeld dig