Omnia evalueret som bedste løsning for tredje år i træk

Omnia topper igen listen i den mest omfattende rapport om intranet-in-a-box produkter til Office 365 og SharePoint. Produktet fik fremragende anmeldelser for en række løsningsscenarier og tilbyder markedsledende omkostningseffektivitet

Det engelsk baserede konsulentfirma ClearBox Consulting har netop frigivet den femte udgave af den årlige rapport om Intranet produkter til Office 365 og SharePoint. Rapporten offentliggøres med det formål at hjælpe ledere, intranetmanagers og it-fagfolk med at forstå markedet og matche produkter i forhold til prioriterede krav. Rapporten indeholder fuld gennemgang af 30 produkter, og yderligere 22 er omfattet af en "short list".

Alle produkter, der er omfattet af rapporten, er blevet evalueret i forhold til en bred vifte af parametre såsom implementeringsmuligheder, mobilitet, tilgængelighed, produktsupport, hyppighed af opdateringer, erfa-grupper, partnernetværk og kunde reviews. Alle produkter er også blevet nøje gennemgået inden for otte løsningsscenarier baseret på generelle kundebehov, fx nyheder og publicering, brugeroplevelse, søgning og navigation, analytics og administration og samarbejde og vidensdeling. Hvert produkt har derefter fået en bedømmelse for hvert scenario, og priserne for forskellige kundestørrelser er også blevet sammenlignet.

I rapporten hedder det, at Omnia er et modent og intuitivt produkt, der fungerer elegant sammen med og oven på Microsofts applikationer. Endvidere siger evalueringen, at brugere sandsynligvis vil være tilfredse med den tiltalende og brugervenlige tilgang, mens indholdsejere vil sætte pris på støtten til at skabe tiltalende indhold. ligesom administratorer vil nyde den grad af fleksibilitet og kontrol, de har.

Omnia har performance i verdensklasse med betydeligt hurtigere svartider end andre løsninger. Og det samlede indtryk er, at dette er et fremragende produkt til en konkurrencedygtig pris.

Du kan læse mere om rapporten ved hjælp af dette link.

- Vi er stolte over, at Omnia endnu en gang er toprangeret på dette meget konkurrencedygtige marked, siger Anders Fagerlund, marketingchef for Omnia. Produktet fik den højest mulige score for brugeroplevelse, som altid har været en prioritet for os, når vi udvikler produktet. Det var også dejligt at se, at den markedsledende performance, et område, som vi har lagt en stor indsats i, blev fremhævet i gennemgangen.


Besøg vores Omnia website for at få flere oplysninger om produktet, eller kontakt:
Eigil Mølgaard
Telefon: +45 31 52 03 13
E-mail: eigil.molgaard@preciofishbone.dk