Omnia får prisen "Intranet Choice 2023"

Omnia, som er Precio Fishbones internationale "intranet-as-a-service" -produkt, får topplacering i den anerkendte markedsrapport ’Intranet and Employee Experience Platforms’ .

Det britiske konsulenthus ClearBox Consulting udgiver den årlige rapport "Intranet and Employee Experience Platforms" for at give beslutningstagere inden for kommunikation og IT et grundlag for at matche organisationens behov med markedets førende produkter. I dette års udgave er 21 af de førende produkter blevet analyseret i ti forretningsscenarier, men også i relation til kundeudtalelser og pris.

Rapporten identificerer fire produkter som de bedst rangerede med hensyn til deres evne til at opfylde prioriterede kundekrav. Når man inkluderer prisen i forhold til kvalitet, er Omnia valgt som den førende løsning med hensyn til værdi for pengene.

Rapporten konkluderer, at Omnia leverer omfattende funktionalitet, imponerende ydeevne og en fremragende brugeroplevelse på tværs af alle enheder -fra mobiltelefoner til infoskærme. For sjette år i træk er Omnia blevet tildelt prisen "Clearbox Intranet Choice", hvilket yderligere understreger produktets fremtrædende position på markedet.

Anders Fagerlund, ansvarlig for SaaS-tilbuddet omkring Omnia, kommenterer rapporten:

- Vi er naturligvis meget tilfredse med, at Omnia for sjette år i træk er placeret som det førende produkt på et hårdt marked. Det gør os også lidt ekstra stolte, fordi det ikke kun handler om eksperter, der vurderer produktet, men anmeldelser fra vores kunder.

- Ud over anmeldelserne mener jeg, at rapporten, som indeholder gode råd om indkøb og over 200 eksempler på billeder fra intranet, kan fungere som en glimrende vejledning og inspirationskilde for alle, der arbejder med at udvikle den digitale arbejdsplads.

Rapporten ’Intranet and Employee Experience Platforms 2023’ kan downloades gratis via dette link.

Vil du vide mere?

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til rapporten eller ønsker at vide mere om, hvordan Omnia kan hjælpe din organisation.

Eigil Mølgaard
eigil.molgaard@preciofishbone.dk

Telefon: 88 61 85 88

Om Precio Fishbone

Precio Fishbone er en it-konsulent- og softwareudviklingsvirksomhed med aktiviteter i Borlänge, Göteborg, Örebro, Eskilstuna, Malmø, Stockholm, Västerås, København og Ho Chi Minh City i Vietnam.

Virksomheden har også repræsentationskontorer i Düsseldorf, London og Ottawa. I alt beskæftiger koncernen ca. 250 medarbejdere.