Omnia får prisen Intranet Choice 2022

Det markedsledende intranetprodukt Omnia har fået fremragende anmeldelser i rapporten 'Intranet and Employee Experience Platforms 2022', som udkom i januar. Produktet er også blevet udpeget som anbefalet produkt og har modtaget prisen 'Intranet Choice 2022'.

Engelske ClearBox Consulting udgiver hvert år en rapport om  intranetprodukter for at give beslutningstagere inden for kommunikation og IT et grundlag for at matche organisationens behov med markedets førende produkter. Årets udgave analyserer 20 af de førende produkter i verden og lister Omnia som et anbefalet produkt.

Rapporten fastslår, at Omnia leverer omfattende funktionalitet, imponerende ydeevne og en fremragende brugeroplevelse, lige fra mobiler til infoskærme.

Anders Fagerlund, ansvarlig for Omnia-produktet, udtaler:

- Vi er meget glade for, at Omnia for femte år i træk er placeret i toppen af ​​denne omfattende rapport. Man bliver også lidt ekstra stolt, fordi det ikke kun handler om eksperter, der anmelder produktet, men at rapporten også vægter anmeldelser fra vores kunder.

- For os er brugeroplevelsen vigtig, hvis man skal lykkes med et intranet og derfor er det ekstra glædeligt at se, at områder som design, søgning, navigation og personalisering bliver fremhævet i rapporten.

Andre områder, der peges på som styrker hos Omnia, er ydeevne, enkelhed for både brugere og redaktører, integration med Microsoft 365 og mobile løsninger. For femte år i træk tildeles Omnia desuden prisen ’Intranet Choice’, som viser, at der er tale om et anbefalet produkt.

Johan Schedin Jigland, ansvarlig for udvikling af Omnia, udtaler:

- Vi mener, at kombinationen af ​​Omnia og Microsoft 365 er meget stærk, og at produkterne tilsammen er en fremragende platform for den digitale arbejdsplads. Når vi så får det billede bekræftet i rapporten, føles det naturligvis fantastisk godt. Jeg kan garantere, at dette motiverer os til at arbejde hårdt for at få de samme anmeldelser og priser, selv en sjette gang.

Du er velkommen til at downloade rapporten ‘Intranet and Employee Experience Platforms 2022’ via dette link.

For mere information om Omnia eller hvordan produktet blev rangeret i rapporten, kontakt:

Eigil Mølgaard
E-mail: eigil.molgaard@preciofishbone.dk
Telefon: +45 88 61 85 88