JAI vælger Omnia til deres fremtidige Intranet

Efter at ave undersøgt mulighederne for at få et samlingspunkt for brugen af Microsoft 365, faldt valget på Omnia

JAI A/S leverer innovative industriscannings- og linjescanningskameraer til applikationer inden for machine vision, medicinsk billedgenkendelse og udendørs billedapplikationer samt komplette kameraløsninger til trafikbilleddannelse/køretøjsgenkendelse i Intelligent Traffic Systems (ITS)

Efter at være grundlagt i Danmark i 1963, har JAI i dag en global tilstedeværelse gennem virksomheder i Danmark (hovedkvarter), Tyskland, Storbritannien, Singapore, Japan, Kina og USA og via distributionspartnere i mere end 35 lande. JAI's kamerasystemer hjælper med at forbedre kundernes forretning på adskillige områder, hvad enten det er ved at forbedre produkternes kvalitet og nøjagtighed, sænke omkostningerne ved inspektion af produktionslinjen, øge produktionsudbyttet eller skabe højere effektivitet i vejtrafikken.

Gennem mere end 58 år har JAI solgt over 1 million kameraer over hele verden i flere applikationer og industrier, hvor kamerasynsteknologi bruges som en integreret del af en proces, et produkt eller en tjeneste. Installationer af JAIs trafikkameraer spænder over byer i hele verden.

JAI har brugt Microsoft 365 gennem nogle år, men har aldrig rigtig fået udnyttet platformens SharePointdel optimalt, og desuden begyndte brugen af Teams at løbe lidt løbsk. Derfor havde JAI brug for et samlingspunkt, der kunne skabe den rigtige brugeroplevelse for medarbejderne, samt hjælpe med governance af Teams og deres indhold generelt.

Ved at bruge Omnia får JAI et færdig produkt, som samler services i Microsoft 365 og som letter samarbejdet mellem kontorerne i forskellige dele af verden.

Usman M. Syed, VP Strategy & Digital Innovation udtaler:

"JAI valgte Omnia Intranetløsningen, fordi det er en af de bedste intranet løsninger på markedet, med masser af out-of-the-box funktionalitet. Vi er en global virksomhed, og Omnia gør det nemt at samle og dele informationer og filer for alle brugere. Det bedste er, at integrationen med Office 365 er med fra start."

JAI har allerede på nuværende tidspunkt fået konfigureret og leveret Omnialøsningen efter Precio Fishbones faste implementeringsproces og arbejder nu med at få indholdet på plads, så det nye Intranet kan lanceres på tværs af kloden.

Som tillæg til Intranetløsningen har Precio Fishbone også leveret en Power App, til at digitalisere en intern logbog i JAI, som er integreret i Intranet løsningen.