JAI vælger Omnia til deres fremtidige Intranet

Efter at have set sig omkring for at få et samlingspunkt for brugen af Microsoft 365, så faldt valget på Omnia

JAI A/S leverer innovative industri scannings- og linjescanningskameraer til applikationer inden for machine vision, medicinsk billedgenkendelse og udendørs billedapplikationer samt komplette kameraløsninger til trafikbilleddannelse / køretøjsgenkendelse i Intelligent Traffic Systems (ITS)

Efter at være grundlagt i Danmark i 1963, har JAI i dag en global tilstedeværelse gennem virksomheder i Danmark (hovedkvarter), Tyskland, Storbritannien, Singapore, Japan, Kina og USA og via distributionspartnere i mere end 35 lande. JAI's kamerasystemer hjælper med at forbedre kundernes forretning på adskillige områder, hvad enten det er ved at forbedre produkternes kvalitet og nøjagtighed, sænke omkostningerne ved inspektion af produktionslinjen, øge produktionsudbyttet eller skabe højere effektivitet i vejtrafikken.

Med mere end 58 år i erhvervslivet har JAI solgt over 1 million kameraer over hele verden i flere applikationer og industrier, hvor kamerasynsteknologi bruges som en integreret del af en proces, et produkt eller en tjeneste. Installationer af JAIs trafikkameraer spænder over byer over hele verden.

JAI har brugt Microsoft 365 gennem nogle år, men har aldrig rigtig fået udnyttet platformens SharePoint del optimalt, og desuden begyndte brugen af Teams at løbe lidt løbsk. Derfor have JAI brug for et samlingspunkt, der kunne skalbe den rigtige brugeroplevelse for medarbejderne, samt også hjælpe med governance på Teams og deres indhold generelt.

Ved at bruge Omnia får JAI et færdig produkt, som kan samle services i Microsoft 365 og desuden også lette samarbejdet mellem kontorerne i forskellige dele af verden.

Usman M. Syed, VP Strategy & Digital Innovation udtaler:

"JAI valgte Omnia Intranet løsningen fordi det er en af de bedste intranet løsninger på markedet, med masser af out of the box funktionalitet. Vi er en global virksomhed og Omnia gør det nemt at samle og dele informationer og filer for alle brugere. Det bedste er at integrationen med Office 365 er med fra start."

JAI har allerede på nuværende tidspunkt fået konfigureret og leveret Omnia løsningen efter Precio Fishbones faste implementeringsproces og arbejder nu på at få alt indholdet på plads, så det nye Intranet kan lanceres på tværs af kloden.

Som tillæg til Intranet løsningen har Precio Fishbone også leveret en Power App, til at digitalisere en intern logbog i JAI, som er integreret i Intranet løsningen.