ICA lancerer nyt intranet baseret på Microsoft 365 og Omnia Digital Workplace

I ICA’s bestræbelser på at skabe et moderne intranet, der forbinder kommunikation med værktøjerne i Microsoft 365, har butikskæden valgt Omnia Digital Workplace fra Precio Fishbone. Intranettet hedder Worknet og skal støtte op omkring samarbejde og produktivitet i virksomheden.

"I Precio Fishbone har vores arbejde med ICA været en fantastisk mulighed for at udnytte den erfaring, vi har fra detailhandel og dagligvarer, til at bygge en digital arbejdsplads baseret på Microsoft 365 og Omnia Digital Workplace," fortæller Sara Jönsson-Sandgren, projektleder, hos Precio Fishbone.

"ICA har sat det som højeste prioritet at nå sin vision om et moderne intranet, der forbinder værktøjerne i Office 365. Vi ser dermed også frem til fortsat at blive involveret i at hjælpe ICA med at realisere deres vision."

 

Kontaktoplysninger

Kontakt Eigil Mølgaard Managing Director Denmark, for mere information. eigil.molgaard@preciofishbone.dk

Om ICA Gruppen

ICA Gruppen AB er en førende detailvirksomhed med fokus på mad og sundhed. Koncernen omfatter ICA Sverige og Rimi Baltic, som hovedsagelig driver købmandsforretninger, ICA Fastigheter, der ejer og administrerer fast ejendom, ICA Bank, der tilbyder finansielle tjenesteydelser, og Apotek Hjärtat, der driver en apoteksvirksomhed. Yderligere oplysninger finder du på icagruppen.se

Om Precio Fishbone

Precio Fishbone er en konsulent- og systemudviklingsvirksomhed med i alt ca. 250 ansatte i koncernen. Precio Fishbone har aktiviteter i Borlänge, Göteborg, Örebro, Eskilstuna, Malmø, Stockholm, Västerås, Växjö, København og Ho Chi Minh City i Vietnam, men har også repræsentationskontorer i London og Ottawa.

Precio Fishbone udvikler og leverer både pakkede og skræddersyede IT-løsninger, hvor forståelsen af kundens forretning er mindst lige så vigtig som teknologien. Precio Fishbone er Microsoft Gold-partner på fire områder: Samarbejde og indhold, programudvikling, programintegration og cloudproduktivitet. Læs mere på www.preciofishbone.dk