Precio Fishbone tredobler omsætning i 2019

Precio Fishbone tredobler omsætningen i 2019 og kommer ud med meget positivt resultat

Precio Fishbone åbnede kontor i Danmark tilbage i september 2017, og  siden da har forretningen vokset stødt. I 2019 er væksten øget markant; antallet af ansatte mere end fordoblet og omsætningen tredoblet. Desuden blev resultatet meget bedre end forventet ved indgangen til året og Precio Fishbone Danmark er nu en særdeles sund forretning.

"Vi har været heldige at kunne tiltrække de rigtige profiler til vores team af dygtige konsulenter, samtidig med at vores intranetprodukt Omnia er blevet modtaget rigtig godt i det danske marked. Den kombination har gjort, at vi hele tiden har kunnet tiltrække nye kunder, samtidig med vi også udbygger relationen med eksisterende kunder.
Jeg er stolt af det, vi har opnået på så kort tid og ser frem til de kommende år med fortsat vækst", 
siger CEO, Eigil Mølgaard

De seneste måneder har markedet været præget af corona-situationen, men vi er nu klar til at kigge fremad og fortsætte, hvor 2019 sluttede. 2020 ser også positivt ud og vi håber at kunne udvide vores team endnu mere.

Vi vil gerne sige tak til alle vores kunder, for at have tillid til os og vi håber på et rigtig godt samarbejde fremover.