Europas bedste intranet – igen

For fjerde år i træk er Precio Fishbones intranet produkt Omnia blevet tildelt prisen "Intranet Choice Europe".

Precio Fishbone har i mange år været en af Sveriges førende leverandører af løsninger baseret på Microsoft 365 og SharePoint inden for intranet, dokumenthåndtering, administrationssystemer, samarbejde og vidensdeling. I 2017 åbnede vi kontor i København og bragte dermed Precio Fishbone til det danske marked med lokale konsulenter og stærke kompetencer. I de fleste af vores projekter benytter vi Omnia, som er vores eget markedsledende produkt og som for nyligt modtog Intranet Choice Europe prisen i branchens mest omfattende evaluering af intranetprodukter.

"Vi er meget glade for prisen og det faktum, at Omnia har et så stærkt ry på markedet," siger Per Ljungberg, salgschef for Precio Fishbone. Produktet er udviklet i tæt samarbejde med mange af vores kunder, så det føles næsten som om, at vi deler prisen med dem.

"Vores stærke position på markedet skyldes, at vores løsninger ikke kun er baseret på velafprøvede processer og ekspertise fra konsulenter, men også på bagrund af, at vi har et internationalt anerkendt produkt som Omnia. Forhåbentlig giver det os mulighed for at hjælpe endnu flere organisationer til en bedre løsning, som kan styrke medarbejdernes produktivitet og engagement.

Klik her for at læse mere om Omnia eller kontakt Eigil Mølgaard, CEO for Precio Fishbone i Danmark via email eller telefon +45 88 61 85 88

Kunne du tænke dig mere information om Omnia kan du også læse en artikel her, omkring produkt roadmap og eksempler på forskellige kundeløsninger.

Evaluering af intranetprodukter

Siden 2016 har det engelske konsulentfirma ClearBox Consulting lavet en omfattende gennemgang af intranetprodukter til SharePoint og Microsoft 365. Sidste år supplerede de endda også med en rapport for produkter, som er uafhængige af en bestemt platform.

Der evalueres over 70 produkter i rapporten relateret til f.eks. mobilitet, tilgængelighed, produktsupport, opdateringer, partnernetværk, bruger communities og kundetilfredshed.

Hvert produkt bedømmes ud fra en række fælles kundebehov såsom udgivelse af nyheder, brugeroplevelse, søgning og navigation, governance og statistik samt samarbejde og vidensdeling. Alle produkter modtager en rating inden for hvert område, og der tages derudover også hensyn til forskellige størrelser af kunder og prisklasser.

Omnia har igen modtaget den højeste rating af de evaluerede produkter og anses for at levere større værdi for pengene, end konkurrenterne.

I februar 2021 blev vinderne af Intranet Choice prisen annonceret og dermed hvilke produkter, som havde klaret sig bedst. For fjerde år i træk fik Omnia tildelt "Intranet Choice Europe" prisen.

Om prisen udtaler ClearBox Consulting, at de produkter som modtager en Choice award bør på alle organisationers 'shortlist', når de skal vælge produkt til et kommende intranet.

Yderligere oplysninger om rapporterne Intranetprodukter til SharePoint og Uafhængige intranetprodukter finder du ved at klikke på ovenstående links.

Du vil måske også synes om disse blogindlæg