On-Demand Webinar: Streamline and Automate your Business with RPA


Velkommen til et On-Demand Webinar, hvor vi viser dig, hvordan Robotic Process Automation, RPA, kan hjælpe din organisation med at administrere manuelle og tidskrævende processer effektivt, automatisk og med højere kvalitet. Lær hvordan din organisation kan frigøre ressourcer til at fokusere på udvikling og vækst.

Så meget som halvdelen af ​​alle erhverv på globalt plan kan automatiseres inden for få årtier, ifølge forskningsrapporter, som Sveriges kommuner og landsting, SKL, har undersøgt. Dette sammen med den kommende alderspension betyder, at det svenske arbejdsmarked står over for en enorm udfordring. I nogle brancher er der allerede en skrigende færdigheder og mangel på arbejdskraft.

Med RPA, Robotic Process Automation, får du betydelige muligheder for at frigøre interne ressourcer og styre manuelle og tidskrævende processer effektivt, automatisk og med højere kvalitet. Det giver din organisation mulighed for at fokusere på det, der er vigtigt - udvikling og vækst. I Trelleborg Kommune håndterer RPA-teknologien i øjeblikket tre fjerdedele af alle applikationer til økonomisk støtte.

Agenda

Velkommen til et webinar, hvor vi præsenterer, hvordan du kan udvikle din organisation med digitale medarbejdere:
- Mulighederne med RPA
- Hvordan identificeres passende processer og opgaver?
- Hvilke faldgruber kan undgås, og hvordan lykkes du?
- Hvad er der behov for for at skabe en digital medarbejder?

Målgruppe

Dette On-Demand Webinar henvender sig til dig, som for eksempel er HR-manager, CFO, IT-manager eller som er ansvarlig eller leder af anden virksomhed med klare processer og ofte gentagne opgaver. On-Demand Webinaret gives på engelsk.

Ja, jeg vil gerne vide mere!

Udfyld formularen, så sender vi et link til filmen.