img01
// Omnia QMS

Omnia QMS - få overblik, sporbarhed og transparens i dine processer

Overvejer du et nyt system til kvalitetsledelse, som skal kunne klare kravene i ISO-standarder, som fx ISO 9001 eller ISO 27001? Så se nærmere på vores produkt Omnia QMS, som kører sammen med SharePoint eller Office 365 og tilbyder omkostningseffektiv support til organisationens kvalitetsarbejde.

Omnia QMS

Omnia QMS giver dig fremragende support til at skabe og vedligeholde processer og koble information, såsom personer, dokumenter og systemer til dem, på en nem måde.  Systemet understøtter også håndtering af afvigelser, forbedringsforslag og risici. Altsammen noget som er krav for at overholde standarderne ISO 9001 og ISO 27001.
Der er også mulighed for at arbejde med tilbagevendende undersøgelser af systemets indhold samt at kommunikere det videre og bede om kvittering for læsning af ny eller opdateret information. Kort sagt, Omnia QMS giver dig udmærket support til at etablere et rigtigt godt kvalitetssystem til kvalitetsledelse. 

Godt overblik 

Som administrator kan du udarbejde strukturer for, hvordan organisationen skal arbejde ved at skabe og offentliggøre processer samt tildele procesejere mulighed for at arbejde med de respektive processer. Du får også et godt overblik over de sager, der er knyttet til processerne, og hvis der er behov for at revidere eksisterende indhold. Omnia QMS har også indbygget support til udarbejdelse af interaktiv undervisning, som gør det nemt for procesejerne at forstå systemet og for brugerne at sætte sig ind i indholdet. 
Som procesejer kan du nemt skabe processer på flere niveauer og gøre dem tilgængelige for hele eller dele af organisationen. Du kan senere koble dokumenter og værktøjer til processerne for at beskrive en ønsket arbejdsmåde. Alt sammen vigtige elementer i en effektiv kvalitetetsledelse.

Kontinuerlige forbedringer 

For brugeren er det nemt at forstå, hvordan organisationens processer ser ud og hænger sammen. Det bliver lettere at finde administrerende og understøttende information, og brugerne kan endvidere registrere forbedringsforslag og afvigelser for derved at bidrage til organisationens konstante forbedringer.

Vil du vide mere?

Hvis du har særlige krav til kvalitetsledelse i din virksomhed eller vil certificere din organisation efter ISO 27001 eller ISO 9001, så kontakt os for en demo af produktet.
Send en mail til info@preciofishbone.dk eller se vores kontaktoplysninger her.Andre løsninger

Pakkeløsninger
Pakkeløsninger

Pakkeløsninger

Læs blandt andet om vores Omnia suite til bedre digital vidensdeling i din organisation

Læs mere
Office 365
Office 365

Office 365

Hvis du leder efter et konsulenthus med absolut spidskompetence på Office 365 og alt hvad der rører sig på platformen, så er ... ...

Læs mere
SharePoint
SharePoint

SharePoint

Precio Fishbone er en af Nordens mest ansete og erfarne leverandører af løsninger baseret på SharePoint. Med over 13 års erfaring ... ...

Læs mere

Nogen spørgsmål?

Eigil Mølgaard

Send e-mail +45 31 52 03 13