img01
// Omnia Document Management

Omnia Document Management – smart og effektiv dokumenthåndtering

Leder du efter bedre håndtering af organisationens vigtigste dokumenter? I så fald skal du kigge nærmere på vores produkt Omnia Document Management.

Omnia Document Management er et produkt, som giver mulighed for effektiv håndtering af organisationens vigtigste dokumenter. Her får virksomheden support til at få en kontrolleret og sporbar livscyklus for processtyrende, støttende og rapporterende dokumenter. Produktet kan køres sammen med SharePoint eller Office 365 fra Microsoft.

Skabe struktur – fra oprettelse til arkivering

Som administrator kan du skabe dokumentprofiler, lave strukturer for metadata, arbejde med dokumentskabeloner og skabe struktur fra oprettelse til arkivering af dokumenter. Den proces, som skal gælde for håndtering af vigtige dokumenter, kan senere gøres tilgængeligt for forfattere, godkendere eller ejere af dokumenterne.  Der findes også support til at følge dokumentets gyldighedstid, administrere skabeloner, styre arbejdsgange og ejerskabet samt at have fuld sporbarhed på alle dokumenter.

Fra forvirring til klarhed

For forfattere bliver det let at oprette, vedligeholde og offentliggøre vigtige dokumenter. Du har altid adgang til opdaterede skabeloner og arbejdsgange og får påmindelser, når tiden er inde til, at indholdet i et dokument skal undersøges. Som forfatter kan du også bede om en kvittering, på at brugeren har læst og forstået indholdet i nye eller opdaterede dokumenter.

For brugerne bliver det let at finde den rette version af det rette dokument ved hjælp af navigation eller søgning. Man kan også abonnere på nye og opdaterede dokumenter på de områder, som man er interesseret i, og vælge favorit dokumenter, som man hurtigt vil have adgang til.

Med Omnia Document Management får du unikke muligheder for at gå fra forvirring til overblik over virksomhedens vigtigste dokumenter.Andre løsninger

Pakkeløsninger
Pakkeløsninger

Pakkeløsninger

Læs blandt andet om vores Omnia suite til bedre digital vidensdeling i din organisation

Læs mere
Office 365
Office 365

Office 365

Hvis du leder efter et konsulenthus med absolut spidskompetence på Office 365 og alt hvad der rører sig på platformen, så er ... ...

Læs mere
SharePoint
SharePoint

SharePoint

Precio Fishbone er en af Nordens mest ansete og erfarne leverandører af løsninger baseret på SharePoint. Med over 13 års erfaring ... ...

Læs mere

Nogen spørgsmål?

Eigil Mølgaard

Send e-mail +45 31 52 03 13