img01
// Pakkeløsninger - Precio Fishbone

Precio Fishbones produkter til intranet, dokumenthåndtering, kvalitetsledelse og projektstyring

Vores 15 års erfaring fra forskellige typer af projekter har givet os en suveræn erfaring og virksomhedsforståelse. Så hvorfor opfinde hjulet om og om igen? Med en af vores pakker er I hurtigt på banen med et system, som omgående er nyttigt.

Omnia Intranet - en digital arbejdsplads i SharePoint og Office 365

Omnia IntranetDen rette digitale arbejdsplads skaber engagement og giver samtidigt forudsætningerne for forbedret samarbejde og deltagelse blandt de personer, som bruger det. Precio Fishbones intranet produkt, Omnia Intranet, giver et effektivt arbejdsværktøj, som med det samme er til gavn for virksomheden. Vi har skabt Omnia Intranet ud fra mange års erfaring og vores kunders oplevelser og feedback. Resultatet er en pakke med intranet, hvor brugeroplevelsen og intelligente funktioner er i centrum.

Precio Fishbone hjælper jer hele vejen – fra indledende kravfangst, konfiguration til installation og efterfølgende support

Læs mere om Omnia Intranet her.

Omnia Kommunal - det moderne intranet til kommuner

Vi har også en branche løsning til kommuner, som er en tilpasset udgave af Omnia Intranet kaldet Omnia Kommunal. Her kan kommuner få et nyt intranet tilpassetOmnia Kommunal deres organisation og behov. Samtidig indeholde Omnia Kommunal en fastlagt implementeringsproces, der sikrer en struktureret og veltilrettelagt proces, som tager hensyn til kommuners organisation og medarbejdernes travle hverdag.

Læs mere om Omnia Kommunal her.

Omnia Document Management – effektiv dokumenthåndtering

Leder du efter bedre håndtering af organisationens vigtigste dokumenter? I så fald skal du kigge nærmere på vores produkt Omnia Document Management.
Omnia Document Management er et produkt, som giver mulighed for effektiv håndtering af organisationens vigtigste dokumenter. Her får virksomheden support til at få en styret og sporbar livscyklus for processtyrende, støttende og rapporterende dokumenter. Produktet kan køres sammen med SharePoint eller Office 365 fra Microsoft.

Læs mere om Omnia Document Management her.

Omnia QMS – et effektivt styresystem med fokus på kvalitet

Overvejer du et nyt kvalitetssystem, som skal opfylde krav inden for fx ISO-standarderne? I så fald må du ikke gå glip af vores produkt Omnia QMS, som kører sammen med SharePoint eller Office 365 og tilbyder omkostningseffektiv support til organisationens kvalitetsarbejde.

Læs mere om Omnia QMS her.

NGO Online – en løsning til projekt- og programstyring til hjælpeorganisationer

Precio Fishbone har i flere år arbejdet på at opbygge support til projekt- og programstyring til hjælpeorganisationer, som bedriver global og lokal hjælpevirksomhed. Det er en speciel og utrolig vigtig virksomhed, som stiller store krav til effektiv projektsupport, ikke mindst i feltarbejdet. Dette omfatter projektstyring, dokumenthåndtering, bidragshåndtering og projektøkonomi.

Precio Fishbone har udviklet en pakkeløsning til NGO'er (ikke-statslige organisationer) til projekt- og programstyring, som er baseret på SharePoint. Løsningen kan køre både i egne miljøer eller i SharePoint Online (Office 365).

Læs mere om NGO Online her.Mere information?

Eigil Mølgaard

Send e-mail +45 31 52 03 13