Office 365 er vores kernekompetence

Hvis du leder efter et konsulenthus med absolut spidskompetence på Office 365 og alt hvad der rører sig på platformen, så er Precio Fishbone det rigtige valg. Alt vores arbejde er målrettet mod at skabe et "Connected Workplace", som samler den digitale arbejdsplads og forbinder mennekser i organisationen og gør dem mere effektive i deres samarbejde. Samtidigt kan vores Office 365 ydelser hjælpe din organisation med at sikre jeres data og sørge for de bliver beskyttet korrekt

Office 365

Vores erfarne konsulenter ved hvordan Office 365 skal bruges i jeres kontekst

For rigtig mange kan Office 365 være en uoverskuelig platform at komme i gang med og i sær hvis man ønsker at komme i gang på den rigtige måde i overensstemmelse med best practice. Office 365 er i dag meget mere end en Office pakke og mail og kalender, det er en omfattende samarbejdsplatform, med rigtige mange indbyggede og værdifulde services. Vi kan hjælpe med at I tager alle relevante services rigtigt i brug og samtidig få sat single sign on og andre fundamentale services rigtigt op.
Precio Fishbone hjælper med alt omkring Office 365, lige fra rådgivning omkring licenser, infrastruktur, indledende analyse til implementering af en færdig løsning helt klar til brug. Vi har også vores Omnia suite, der indeholder produkter til intranet, dokumenthåndtering og QMS, som nemt kan tilkøbes og implementeres.

Sikkerhed

Office 365 indeholder en lang række features til data sikkerhed og compliance med forskellige regulativer, som fx GDPR. Hvis du gerne vil have lavet en assesment af jeres datasikkerhed på en eksisterende Office 365 installation eller jeres organisation ønsker en analyse af hvordan Office 365 kan hjælpe jer i mål i forhold til compliance, så har vi erfaring med dette arbejde og værktøjer, som kan hjælpe med en vurdering i høj kvalitet. Sikkerhed er i dag en større udfordring, da tiden hvor man kunne arbejde i lukkede netværk og beskytte sig med en firewall er forbi. I dag er sikkerhed omkring distribuerede data på forskellige klienter en stor udfordring og her kan Office 365 hjælpe.

Office 365 og Azure

I dag er der rigtige mange services, som fungerer på tværs af Office 365 og Azure. Derfor bruger vores ydelser det bedste fra begge Microsoft Clouds. Alle Office 365 identiter er fx i Azure AD, så Single Sign On er 100% afhængig af Azure ligesom alle apps ofte bruger Azure services. Avancerede data sikkerhed som AIP (Azure Information Protection) er også en Azure service, som kan beskytte organisationens dokumenter i forhold til klassifikationer og compliance krav.

Personlige dokumenter - OneDrive

OneDrive er en Office 365 service som samler alle dine personlige dokumenter, så man har nemt adgang til dem og kan tage dem med offline når det behøves. Det kan være en udfordring at få OneDrive taget rigtigt i brug og også undgå at alle dokumenter bare ender i OneDrive fordi man ikke lige ved hvor man ellers skal gøre af dem. Ofte har man også dokumenter som starter som personlige arbejdsdokumenter, men som senere skal indgå i et samarbejde med kollegaer, enten fordi de skal læse dem, lave review eller man i fællesskabe skal arbejde videre med dem. Derfor skal der ofte laves et dokument flow, som giver mening i den pågældende afdeling, business unit eller organisation. Med vores erfaring fra mere end 50 Office 365 løsninger i bagagen, kan vi hjælpe jer med at udnytte OneDrive optimalt i kombination med mange af de andre Office 365 services.

Team samarbejde

Vil du gerne styrke dit team samarbejde i organisationen, så har vi både vores færdige produkter i Omnia suiten og vi kan hjælpe med at tilpasse hele Office 365 til jeres konkrete behov. Det gælder hvad enten det er synkront samarbejde, som fx chat og online møder eller asynkront samarbejde, som fx dokumentsamarbejde, e-mail eller sociale netværk. Samarbejdskulturer i organisationer varierer og "one size does NOT fit all". Så både i vores egne produkter og i de tilpasninger vi laver fokuserer vi meget på at det virtuelle samarbejde på tværs flugter med præcis jeres samarbejdskultur.

Processer og workflows

En af de helt store, og som regel meget målbare, effektivitetsgevinster i en organisation er at digitalisere og effektivisere interne processer, som med tiden har groet sig store og komplekse. Mange processer involvere mere en 1 - 2 personer og også mange forskellige systemer. Med Office 365 og Microsoft Flow, og evt. Nintex, kan vi skabe løsninger, som digitalisere jeres processer på tværs af systemer, afdelinger og personer, så man altid kan følge med i hvor langt en proces er kommet og samtidig får personlige notifikationer, så snart man har en opgave i forbindelse med en process. Den digitale proces gemmer også alt historik, så man kan gå tilbage og se hvad der er sket i tidligere processer og hvem som har været involveret i hvilke opgaver. Dette muliggør også statistik på kørte processer, som kan bruges til kontinuerligt at forbedre og effektivisere processerne