Mobile løsninger

De seneste års indtog af smartphones og tablets har totalt ændret vores måde at søge, indhente og bearbejde information på. Mobile løsninger er en vigtig hjørnesten i Precio Fishbones tilbud. Her kommer vores samlede kompetence virkelig til sin fulde ret: Vi kombinerer mange års viden inden for integration, databaser, udvikling af brugerflader med en smart udnyttelse af cloud-teknologien. Kort sagt bygger vi mobile løsninger for mennesker på farten – mange gange som forlængelser af eksisterende systemer

Mobilitet

Teknik og kravdefinering er vores styrke

Precio Fishbone har i mange år hjulpet virksomheder og organisationer med mobile løsninger, og vi har været meget involverede i den tekniske udvikling, som er sket. Vi har lang erfaring med Line of Business-løsninger og er dygtige til alle type af udvikling, ”back-end" som "front-end”.

Responsive løsninger

Mobilitet og tilpasning af it-løsninger til smartphones og tablets handler langt fra bare om app-udvikling. Det handler lige så meget om at tilpasse websteder og webløsninger, så de fungerer på forskellige mobile enheder. Løsninger bygges i dag ofte responsivt, hvilket betyder, at websiderne tilpasses til den enhed, som bruges – mobil, tablet eller computer. Prøv at se www.preciofishbone.dk på forskellige enheder. Det er et godt eksempel på et responsivt design.

Tænk på dette med hensyn til apps

Når det drejer sig om mobile løsninger i form af apps, findes der forskellige alternativer. Hvilken vej og platform, der er bedst og mest effektiv, afhænger af forudsætninger, ambitioner og mål. Skal man bygge en mobilapp og gøre systemet platformsafhængigt, eller skal man fremstille en løsning, der er uafhængig af platformen, med en responsiv webløsning? Hvad skal man tænke på, når store mængder information skal repræsenteres i et lille vindue på en mobil? Vi hjælper til med at kortlægge og analysere forudsætninger og behov, så vi kan foreslå det rette valg.

Mere information?

Eigil Mølgaard

Send e-mail +45 31 52 03 13