En fleksibel cloud applikation til effektiv certifikathåndtering

Incert arbejder med personcertificering i installationsområdet, og hjertet i deres forretning er et meget, omfattende register med alle relevante oplysninger om personer, certifikater og virksomheder, der er involveret. Derfor er det yderst vigtigt, at de har et velfungerende dokumenthåndteringssystem, som de kan stole på. Precio Fishbone har skabt en funktionel, fleksibel og cloud tilpasset applikation, der virkelig er "top of the line", siger Incerts CEO Peter Rohlin.

Peter Rohlin kom fra den svenske energimyndighed til Incert i 2010 og fandt derefter ud af, at der var mangler i deres dokumenthåndteringssystem.

– Det var gammelt og til en vis grad selvudviklet, siger Peter Rohlin. Der var store svagheder i backuphåndtering, og jeg var bange for, at det ville gå ned hver dag. 

– Vi var nødt til straks at omdanne det til et sikkert og moderne system. Efter vi havde indkøbt, stod Precio Fishbone for resten af opgaven, siger Peter Rohlin, som havde haft gode erfaringer med netop Precio Fishbone fra sin tid i de svenske energimyndigheder.

En applikation baseret på Windows Azure

Opgaven blev delt i to dele: For det første at løse det presserende problem med at konvertere det gamle system til et moderne. For det andet at skabe en løsning, der let kan videreudvikles og udvides i rater. 

– Andre ønsker og krav var, at løsningen skulle være fleksibel og fungere som en relations database mellem mennesker og virksomheder. Precio valgte at bygge en applikation baseret på Windows Azures cloud-funktion.

– Vores rolle er at identificere en løsning, der passer til kunden, siger Krister Ranta, projektleder hos Precio Fishbone. Azure har mange fordele, herunder høj tilgængelighed og ingen investeringsomkostninger i hardware. 

Kræver færre ressourcer og korter leveringstid

Incert er gået fra manuel papirtung styring til et webbaseret internt system, der kræver færre ressourcer og korter leveringstid.  

– Vi har fået en selvbetjeningsportal både til dem, der er certificerede, hvor de kan gå ind og ændre opgaver, og for de virksomheder, hvor de arbejder certificeret, forklarer Peter Rohlin.