Forretningssystem og projektstyringssytem til konsulentvirksomheden WSP

Precio Fishbone har udviklet et omfattende forretningssystem til konsulentvirksomheden WSP basert på SharePoint. Formålet med systemet er at lette det daglige arbejde ved at fremme samarbejdet på tværs af organisatoriske grænser og gøre vidensdeling om opgaver lettere.

WSP Group er en global teknologi-og analysevirksomhed, der tilbyder konsulentydelser til bæredygtig samfundsudvikling. Alene i Sverige har WSP cirka 3.700 medarbejdere fordelt på 40 lokationer, som opererer inden for flere forskellige fagområder: bolig og industri, transport og infrastruktur, miljø og energi. 

Ét fælles projektstyringssystem

Baseret på SharePoint har Precio Fishbone udviklet et omfattende opgave- og projektstyringssystem som er WSPs kernesystem. Det er her, de håndterer al tildelingsstyring vedrørende samarbejde, dokumentstyring, budgettering, beregning og rapportering. 

Unik support til hver enkelt opgave 

Grundlaget for virksomhedssystemet er en hovedproces for alle opgaver, hvor både hovedprocessen og opgaverne har skabeloner og værktøjer, som til tilknyttet. Det giver brugeren en unik understøttelse af den bestemte opgave. 

Består af tre dele 

Forretningssystemet består af 3 elementer; proces, forbedring og arbejde.

Proces viser brugerne hvilke skabeloner og værktøjer, der kan bruges til de forskellige opgavetyper. 

Forbedring giver brugerne brugeren mulighe for at give feedback med forslag til forbedringer i processerne eller rutinerne.

Arbejde er det område, hvor selve opgavehåndteringen foregår. Her opretter brugeren opgaver. Brugeren ser, hvor i processen den enkelte befinder sig, får direkte instruktioner om, hvad de skal gøre i hvert trin, hvilke værktøjer der skal bruges, og hvilke kontroller der skal udføres osv. Arbejdspladsen har support til Mission Management som budget, prognoser og ressourcestyring med integration til eksisterende forretningssystem (PX fra Visma) samt rapportering af styring ved hjælp af Microsoft Reporting Services. Systemet har også integration med Chaos Desktop til CAD-håndtering og emballering af dokumentation i henhold til krav fra den svenske transportadministration.