Senior Microsoft 365 Consultant med fokus på automatisering

Vi leder efter en senior Microsoft 365 konsulent med særlig fokus på Power Platform, til at indgå i vores team i København. Vi leder efter dig som kender Microsoft 365 indgående og elsker at lære nye ting hele tiden

Rollen som Senior Microsoft 365 Consultant hos Precio Fishbone er en specialiseret rolle, med fokus på teknisk rådgivning og implementering for nogle af Danmarks mest interessante virksomheder. Vi leverer løsninger baseret på Microsoft 365 indenfor den Intranet, dokumenthåndtering, procesautomatisering og vidensdeling.

Vi søger en ny skarp kollega, som kan tilføre tekniske-, sociale- og rådgivningskompetencer til vores projekter hos danske og internationale virksomheder. De løsninger vi leverer, forbedrer den digitale arbejdsplads hos vores kunder indenfor kommunikation, knowledge management, proces automatisering, self service, dokumenthåndtering m.m.

Den ideelle kandidat har erfaring med følgende områder fra tidligere:

  • Power Apps og Power Automate (MS Flow)
  • Microsoft Teams og SharePoint Online
  • Direkte kundekontakt
  • Evt. erfaring med Power App Desktop, UiPath og RPA

 

Din rolle bliver at tage ansvar for den tekniske leverance og rådgive kunden om tekniske valg undervejs. Desuden kommer du til at  implementere løsninger baseret på SharePoint, Power Apps og Power Automate. Gennem din erfaring og faglige dygtighed sikrer du, at kunden får en god oplevelse og altid bliver glad for vores leverance.

Du bliver en del af et team af dygtige kollegaer i København i en flad og uformel struktur, med reference direkte til vores CEO Eigil Mølgaard. Der er fuld fleksibilitet i det daglige arbejde, da vi arbejder lige så meget online som fysisk sammen på kontoret. Desuden vil du få 250 dygtige kollegaer i resten af verden. 

Vores værdier er Indsigt, Faglighed og Passion:

  • Indsigt i vores kunders forretning
  • Faglig stolthed, fordybelse og udvikling
  • Passion og motivation for det vi laver

 

Passer det på dig og kan du se dig selv i rollen ovenfor, eller har du mere at bidrage med til vores team? Så hører vi meget gerne fra dig:

Eigil Mølgaard

Managing Director Denmark

+45 88 61 85 88Send email