Senior RPA Consultant

Vi leder efter en senior RPA konsulent, til at indgå i vores team i København. Vi leder efter dig som gerne vil arbejde med automatisering af vores kunders processer med UiPath, Microsoft Power App og Power Automate og elsker at skabe værdi for kunderne.

Rollen som Senior RPA Consultant hos Precio Fishbone er en specialiseret rolle, med fokus på teknisk rådgivning og implementering for nogle af Danmarks mest interessante virksomheder. Vi leverer løsninger baseret på UiPath og Office 365 indenfor procesautomatisering og vidensdeling.

Vi søger en ny skarp kollega som kan tilføre både tekniske, sociale og rådgivningskompetencer til vores projekter hos danske og internationale virksomheder. De løsninger vi leverer hjælper med automatiserting af administrative processer og digitalisering ved hjælp af Robotics Process Automation (RPA).

Den ideelle kandidat har erfaring med følgende områder fra tidligere:

  • Power Apps og Power Automate (MS Flow)
  • UiPath
  • Azure
  • Direkte kundekontakt
  • Klassificering og automatisering af processer

 

Din rolle bliver at tage ansvar for den tekniske leverance og rådgive kunden om tekniske valg undervejs. Desuden at implementere løsninger baseret på UiPath, Power Apps og Power Automate. Gennem din erfaring og faglige dygtighed sørger du for at kunden får en god oplevelse og altid bliver glad for vores leverance.

Du bliver en del af et team af dygtige kollegaer i København i en flad og uformel struktur, med reference direkte til vores CEO Eigil Mølgaard. Der er fuld fleksibilitet i det daglige arbejde, da vi arbejder lige så meget online som fysisk sammen på kontoret. Desuden vil du få 250 dygtige kollegaer i resten af verden. 

Vores værdier er Indsigt, Faglighed og Passion:

  • Indsigt i vores kunders forretning
  • Faglig stolthed, fordybelse og udvikling
  • Passion og motivation for det vi laver
     

Så hvis det passer på dig og du kan se dig selv i rollen ovenfor eller føler du har mere at bidrage med til vores team, så ræk ud:

Eigil Mølgaard

Managing Director Denmark

+45 886 18 58 8Send email