Microsoft 365 og SharePoint konsulent

Vi leder efter en teknisk Microsoft 365 konsulent med særlig fokus på Teams, SharePoint, Power Apps og Power Automate, til at indgå i vores team i København. Vi leder efter dig som kender Microsoft 365, er vild med teknikken og elsker at lære nye ting hele tiden

Rollen som Microsoft 365 konsulent hos Precio Fishbone er en specialiseret rolle, med fokus på udvikling af tekniske løsninger for nogle af Danmarks største og mest interessante organisationer. Vi leverer løsninger baseret på Microsoft 365 indenfor Intranet, dokumenthåndtering, kvalitetsledelse, procesautomatisering og vidensdeling.

Vi søger en ny skarp kollega, som kan tilføre tekniske-, sociale- og rådgivningskompetencer til vores projekter hos danske og internationale virksomheder. De løsninger vi leverer, forbedrer den digitale arbejdsplads hos vores kunder og giver dem en bedre hverdag med digitale værktøjer

Den ideelle kandidat har erfaring med følgende områder fra tidligere:

  • Microsoft Teams og SharePoint Online
  • Power Apps og Power Automate (MS Flow)
  • Erfaring med webudvikling, JavaScript frameworks som React og Vue.
  • Evt. erfaring med SPFx udvikling i SharePoint.

Din primære rolle bliver at tage ansvar for den tekniske leverance og rådgive kunden om tekniske valg undervejs. Desuden kommer du til at implementere løsninger baseret på SharePoint, Teams, Power Apps og Power Automate. Gennem din erfaring og faglige dygtighed sikrer du, at kunden får den rigtige tekniske løsning og bliver glad for vores leverance.

Du bliver en del af et team af dygtige kollegaer i København i en flad og uformel struktur, med reference direkte til vores CEO Eigil Mølgaard. Der er fuld fleksibilitet i det daglige arbejde, da vi arbejder lige så meget online som fysisk sammen på kontoret. Desuden vil du få 250 dygtige kollegaer i resten af verden, som brænder for det de laver. 

Vores værdier er Indsigt, Faglighed og Passion:

  • Indsigt i vores kunders forretning
  • Faglig stolthed, fordybelse og udvikling
  • Passion og motivation for det vi laver

Passer det på dig og kan du se dig selv i rollen ovenfor, eller har du andet og mere at bidrage med til vores team? Så hører vi meget gerne fra dig:

Eigil Mølgaard

Managing Director Denmark

+45 88 61 85 88Send email